Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem tetszik az eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik az eljegyzési gyűrűm, mit tegyek? Nem esne rosszul a vőlegényemnek, ha ezt így megmondanám?

Figyelt kérdés

Nem leszek álszent, hiába nem hozakodtam elő az eljegyzés-témával naphosszat, én is vártam már, hogy menyasszony legyek, tervezzük az esküvőnket.

Ugye a jegygyűrű olyan, amit az ember lánya mindig hord... Viszont amit a párom választott, nem tetszik. Nem én vagyok, nem az én stílusom.

Nem szeretném megbántani, de az az igazság, hogy jobban örülnék egy másik darabnak.

2023. máj. 25. 21:50
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Nem az zavar, hanem az, ha minden nap, ugyanazt venné fel. Nyilván nem úgy értem, hogy egy darab farmerja van, és hordja, amíg le nem rohad róla. Hanem hogy ő régen így vásárolt, hogy vett ugyanabból a farmerból 5 darabot, meg 15 fehér pólót és kész.

Én meg viszonylag sokat rendelek, szeretem a saját gardróbomat is csinosítani, meg az övét is. Ennyi, mindenkinek kell káros szenvedély. Az enyém a Farfetch és a MyTheresa. :)

2023. máj. 25. 23:06
 22/38 anonim ***** válasza:
86%

"Más nő összetenné a két kezét, hogy végre eljegyezték,"

Inkább a pasi tegye össze, hogy hozzá mennek :)

AMúgy ez csak egy gyűrű. Érdeklődd meg az üzletben, hogy ki lehet-e egyáltalán cserélni.

2023. máj. 25. 23:17
 23/38 A kérdező kommentje:

Fizikai üzletük itthon nincs, de írok valószínűleg holnap, vagy hétvégén a legközelebbi boltnak.

Anyukám, 25 év házassággal a háta mögött, azt mondja, hogy nem kell mindent a másik orrára kötni, "hagyjam el" véletlenül, vagy mosogatás/fürdés közben ügyetlenkedjek és landoljon a lefolyóban stb.

2023. máj. 25. 23:25
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád tanácsa szintén hazugság, ne verd át a vőlegényedet. Hogy döntöttél végül, elmondod?
2023. máj. 25. 23:33
 25/38 anonim ***** válasza:
38%
Hagyd ott. A fickó jobbat érdemel.
2023. máj. 25. 23:52
 26/38 anonim ***** válasza:
6%
Miért nem vetted te meg a gyűrűt? Ja... mert nő vagy, és az pínzbe kerül.
2023. máj. 26. 00:11
 27/38 A kérdező kommentje:

Persze, egy anonim oldalon ezt tanácsolják, biztos azonnal véget vetek a kapcsolatunknak! :D

Neki sajna ezt dobta a gép.

Beszélek vele erről mindenképpen.

2023. máj. 26. 00:11
 28/38 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a lánykéréshez a jegygyűrűt a nőknek kéne megvenni. :)

Enyhe nőgyűlölet árad belőled, szerintem ezzel fordulj szakemberhez!

2023. máj. 26. 00:12
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj le vele vitatkozni, csalódott egy (vagy több) nőben, most minden nő egy rohadék a szemében.
2023. máj. 26. 00:15
 30/38 anonim ***** válasza:
70%
Na most sokan ki fognak akadni de a véleményem szerint a gyűrű amit magadnak választasz csupán egy vacak. Az én gyűrűmet a vőlegényem egy külföldi útján találta egy bolhapiacon, majd négy évig őrizgette valakinek. (Még akkor nem is ismert amikor megvette) . Nincs értékesebb kincsem ennél, mégsem ér többet pár euronál. Nem is ez a lényeg. Hanem az hogy a gyűrűben őt látom és nem magamat. Ezért jelent nekem sokat. De ugye kinek mi a fontosabb.
2023. máj. 26. 03:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!