Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik az eljegyzési gyűrűm, mit tegyek? Nem esne rosszul a vőlegényemnek, ha ezt így megmondanám?
Nem leszek álszent, hiába nem hozakodtam elő az eljegyzés-témával naphosszat, én is vártam már, hogy menyasszony legyek, tervezzük az esküvőnket.
Ugye a jegygyűrű olyan, amit az ember lánya mindig hord... Viszont amit a párom választott, nem tetszik. Nem én vagyok, nem az én stílusom.
Nem szeretném megbántani, de az az igazság, hogy jobban örülnék egy másik darabnak.
Nem az zavar, hanem az, ha minden nap, ugyanazt venné fel. Nyilván nem úgy értem, hogy egy darab farmerja van, és hordja, amíg le nem rohad róla. Hanem hogy ő régen így vásárolt, hogy vett ugyanabból a farmerból 5 darabot, meg 15 fehér pólót és kész.
Én meg viszonylag sokat rendelek, szeretem a saját gardróbomat is csinosítani, meg az övét is. Ennyi, mindenkinek kell káros szenvedély. Az enyém a Farfetch és a MyTheresa. :)
"Más nő összetenné a két kezét, hogy végre eljegyezték,"
Inkább a pasi tegye össze, hogy hozzá mennek :)
AMúgy ez csak egy gyűrű. Érdeklődd meg az üzletben, hogy ki lehet-e egyáltalán cserélni.
Fizikai üzletük itthon nincs, de írok valószínűleg holnap, vagy hétvégén a legközelebbi boltnak.
Anyukám, 25 év házassággal a háta mögött, azt mondja, hogy nem kell mindent a másik orrára kötni, "hagyjam el" véletlenül, vagy mosogatás/fürdés közben ügyetlenkedjek és landoljon a lefolyóban stb.
Persze, egy anonim oldalon ezt tanácsolják, biztos azonnal véget vetek a kapcsolatunknak! :D
Neki sajna ezt dobta a gép.
Beszélek vele erről mindenképpen.
Nem hiszem, hogy a lánykéréshez a jegygyűrűt a nőknek kéne megvenni. :)
Enyhe nőgyűlölet árad belőled, szerintem ezzel fordulj szakemberhez!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!