Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem tetszik az eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik az eljegyzési gyűrűm, mit tegyek? Nem esne rosszul a vőlegényemnek, ha ezt így megmondanám?

Figyelt kérdés

Nem leszek álszent, hiába nem hozakodtam elő az eljegyzés-témával naphosszat, én is vártam már, hogy menyasszony legyek, tervezzük az esküvőnket.

Ugye a jegygyűrű olyan, amit az ember lánya mindig hord... Viszont amit a párom választott, nem tetszik. Nem én vagyok, nem az én stílusom.

Nem szeretném megbántani, de az az igazság, hogy jobban örülnék egy másik darabnak.

2023. máj. 25. 21:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
73%

"Más nő összetenné a két kezét, hogy végre eljegyezték, ide járnak nyafogni, hogy nem kérik meg a kezüket. Te meg azért vagy kiakadva, mert nem a te stílusod?"

Igen, azok nyafognak, akiknek teljesen mindegy, hogy ki, csak valaki vegye már el őket végre. Nekik aztán tényleg mindegy, mit húznak az ujjukra.

2023. máj. 25. 22:35
 12/38 anonim ***** válasza:
83%

Néhány kommentre reagálva... Jó lehet úgy leélni egy életet, hogy beletörődünk valamibe, ami nem tetszik, csak mert jajj mit szólnak hozzá mások.

Szerintem, ha nem mondja el, hogy nem tetszik a gyűrű, pont azzal hazudik a vőlegényének. Ahányszor ránéz arra a gyűrűre, csak ez fog a fejében járni, hogy, nem volt teljesen őszinte.

2023. máj. 25. 22:40
 13/38 anonim ***** válasza:
38%

#11:

Ez egyáltalán nem biztos következtetés, amit írtál.

Na de tekintsünk el tőle. Oké, hogy nem passzol hozzá szerinte, de ez a világ véget jelenti? Megad neki mindent a párja, tiszteli, szereti, támogató? Akkor miért nem lehet eltekinteni attól, hogy nem találta el a stílusát illetően? Egyáltalán, hogyha meglepi volt az eljegyzés, akkor miért ment volna kiválasztani, vagy együtt gyűrűt? Természetesen más, hogyha meg volt beszélve időpont és kiválasztotta, de mégse azt kapta, akkor azt írnám, hogy tojik a kérdező fejére valamilyen szinten és mindenképp szóljon, hogy nem jól döntött.

Viszont én nem hiszem el, hogy a párja nem tudja milyen a stílusa még egy kicsit se, inkább úgy gondolta, hogy pontosan eltalálta.

Úgy gondolom, hogyha valaki ilyesmiből nagy ügyet csinál ott lesznek problémák dögivel a jövőben.

Én tőlem nyugodtan beszélhet vele, hogy nem tetszik lehet nem sértődik meg, de egy ékszer miatt kiakadni nagyon rossz ómen ez biztos.

2023. máj. 25. 22:43
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

"Más nő összetenné a két kezét, hogy végre eljegyezték, ide járnak nyafogni, hogy nem kérik meg a kezüket. Te meg azért vagy kiakadva, mert nem a te stílusod? Azta!"

Visszarepítettél az időben. Apám mindig ugyanezt a hisztit vágta le. Volt szabadnapja, megkérdezte, mit játsszunk. Gazdálkodj okosant! A tesómmal álmunkban is azt játsszottunk. Neeem, kitalál jobbat. Vidámpark! Tesóm is, én is utáltuk a tömeget, a zajt, a vidámpark ötletét, apám meg üvöltött a park közepén, hogy más gyerek hogy örülne. De mi nem mások voltunk.

Ha szeretek valakit, a kedvenc kajáját esszük, a kedvenc filmjét nézzük, azt csinálom, ami róla szól.

2023. máj. 25. 22:46
 15/38 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, köszönök szépen minden egyes választ, meg hogy időt szántatok a megírására, de néhány részre szeretnék reagálni!

"Más nő összetenné a két kezét, hogy végre eljegyezték, ide járnak nyafogni, hogy nem kérik meg a kezüket. Te meg azért vagy kiakadva, mert nem a te stílusod? Azta!"

Ez nehogy már az én problémám legyen! Ha idegeneknek kell 'nyafogni', hogy miért nincs még megkérve a kezük, akkor ott nagy bajok vannak fejben.

"A gyűrűt ő adta neked, beleinvesztált, azt jelenti, hogy komolyan tervez veled, miért nem lehet eltekinteni egy kicsinységtől? "

Ez nekem nem kicsinység. Az életem hátralévő részén minden nap tervezem hordani, nem csak elrakni az ékszeres doboz mélyére, aztán karácsonykor, meg a házassági évfordulós vacsorán felhúzni...

"Ha ajándékot, ruhát kapsz és nem illik hozzád, akkor visszaadod, vagy mi? Nem hordod, vagy felveszed."

Mivel elég határozott vagyok a stílusomat érintően, vagy olyan ajándékot szoktam kapni tárgyi dolgokban, amiket én választok ki/rakatok el előre, vagy az adott márkához, üzlethez ajádnékkártyát. De igen, ha olyat kapnék, ami nem tetszik, megmondanám azonnal! :)

"Kiegészítők léteznek gyuruhoz is, hozzáillő karkötő, vagy nyaklánc, fülbevaló létezik."

Oké, és?:D A gyűrű attól ugyanúgy nem fog tetszeni, nem fog illeni hozzám. Vegyek még több olyasmit, ami nem tetszik, és akkor már nem csak a gyűrű miatt fog fájni a fejem?

"Egyébként senki nem fogja nézni, hogy illik-e hozzád, mindenki örülni fog neki, vagy irigykedni fognak."

Kit érdekelnek mások? Pont nem fog érdekelni, hogy a sarki boltban a Gizike irigykedik-e, ha NEKEM, aki hordja, nem tetszik.

"Többet ér az ékszer, vagy ő?

Döntsd el, ha az utóbbi, akkor nyugodtan felbonthatod az eljegyzést és szakíthatsz! Nem érdemled meg, hogy veled maradjon..."

Azért nehogy már ebből válóok legyen. Ne legyél gyerekes, kérlek.

Nem arról van szó, hogy a párom nem ismer. Egyszerűen pasi.

Én vásárolok neki ruhákat, cipőket, táskákat. Mert, ha rajta múlna, akkor kék Levi's-ben és fehér pólóban élné le az életét.

Karácsonyra ékszert kaptam anyukáméktól, mutattam a páromnak, mondta, hogy szép, szép, de miért fehérarany, mikor minden ékszerem ugyanilyen, lehetett volna valami színes... :D

Számomra ez azért 'nagy ügy', mert mindig figyelek a stílusomra, az öltözködésemre, megjelenésemre. Nekem ez nem csak egy gyűrű, amire úgysem fog senki figyelni, meg úgyis mindegy, milyen. Nem, számomra nem midnegy.

2023. máj. 25. 22:51
 16/38 anonim ***** válasza:
20%

13, ez nem kiakadás, ez egy csalódás megfogalmazása.

Egyszer egy etikett tanárral parfümökről beszéltünk, és azt mondta, biztos benne, hogy nekem a könnyed, citrusos illatok tetszenek. A nehéz, orientális, fűszeres illatokat szeretem, és ez a feltételezés is rosszul esett, pedig egy tanárom volt csak. Azon gondolkoztam, hogy valami könnyed citrom Barbienak lát? Ilyennek mutatom magam?

Na de ha ezt család, barátok, vőlegény játssza be, az még rosszabb.

2023. máj. 25. 22:52
 17/38 anonim ***** válasza:
84%

"Nem arról van szó, hogy a párom nem ismer. Egyszerűen pasi."

Ne mentegessük őket, nem idióták. Csak megengedjük nekik, hogy gyerekek maradjanak. Ha egy póló vásárlásához fogyatékos, nem értem, minek erőlködött ezzel.

2023. máj. 25. 22:55
 18/38 anonim ***** válasza:
78%

#14:

Ez nem tudom, hogy jött ide. Még egy kicsit se.

Annyit tudok kérdező, hogy a házasság kompromisszumokkal jár, gondolom ezzel tisztában vagy elvégre a párkapcsolatnak is az egyik allappillére az őszinteségen kívül.

Feltételezhető, hogy van pár olyan dolog vele kapcsolatban, ami miatt lenyeled a békát és fordítva is igaz, vagy javítotattok rajta, mert megtudtátok beszélni.

Tehát őszintén szólva nem értem komolyan, hogy akkor a gyűrű miért gond.

Az a kérdésed, hogy:

"Nem esne rosszul a vőlegényemnek, ha ezt így megmondanám?"

Te ismered elvileg, te élsz vele, te akarsz hozzámenni, mi honnan tudjuk hogyan fog reagálni?!

Különben HA ismer téged tényleg, akkor félreértés történt, azt hitte tökéletest választott, VAGY nem tudja mi a te stílusod.

Most komolyan itt kérdezősködsz, amikor tudnod kellene, hogy mit szól hozzá, amikor házasság előtt vagytok?

Felteszem a legfontosabb kérdést számodra: Ismeritek ti egymást egyáltalán?

Gondolkodj el rajta és az szerint cselekedj. Ennyit tudok tanácsolni.

2023. máj. 25. 23:00
 19/38 anonim ***** válasza:
69%

17, egy kicsit azért durva, amit írsz. Abban egyet értek, hogy nem jó az, hogy legyintünk egyet, mert pasi...

De ez egy ékszer. A férfiak többsége nem ért az ékszerekhez. Még nekem, nőként is ugyan úgy néznek ki, főleg a gyűrűk, nem is gondoltam volna, hogy valamelyik stílussal ne egyezzen egy gyűrű.

2023. máj. 25. 23:01
 20/38 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy meg kérdező, téged miért zavar, ha farmerban és pólóban élné a párod az életét???
2023. máj. 25. 23:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!