Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Liberális gondolkodású nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liberális gondolkodású nők! Elfogadjátok azt, ha a vőlegényetek legénybúcsúján jelen vannak fizetett nők is?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 13:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
A liberalizmus arról szól, hogy még lehet engedni MINDEN alja, gerinctelen ösztönlény viselkedést? Mert akkor eléggé lemaradtam valamiről.
2023. máj. 16. 15:38
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Olyan partnert választottam, akivel ilyenen nincs vita, mert eszébe sem jutott, nincs rá igénye. Ahogy egyébként nekem sem volt igényem táncosfiúkra.

Bármikor megtehette volna az életében előttem, hogy sztriptízbárba megy vagy épp k.vához, akkor sem volt rá igénye. Miért lett volna épp az esküvőnk előtt?

2023. máj. 16. 15:42
 23/36 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán ki az a buta nő, aki engedélyezi hogy férje az esküvő előtt 2 nappal összefeküdhet idegen csajokkal legénybúcsú apropóján, majd utána azt hiszi teljesen monogám önmegtartoztatásba kezd házassága végéig?:DDD Ne vicceljünk.
2023. máj. 16. 15:42
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
Sokan nem tudnak róla, hogy a férjüknek volt fizetve "táncoslány", szóval kár is ilyenkor nőknek kommentelniük. :D
2023. máj. 16. 16:33
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
#24 De aztán megy a hiszike amikor ösztönlényeknek vagy disznóknak vagytok hívva :~)
2023. máj. 16. 16:39
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne tudnám? Lehet nálatok alap hazudozni egymásnak, nálunk ez valahogy nem divat. Őszinteség, bizalom, ismerős? Én férjem amúgy mindent elmesélt a legénybúcsúról, rendesen kiselőadást tartott képekkel, a végére már untam is, ráadásul nem tud hazudni, legkisebb füllentésnél elpirul és elröhögi magát. :D Plusz minden barátját ismerem, ezáltal a barátnőjüket is, akik közül sokukkal jóban vagyok, ő tőlük folyamatosan jött az info a fiús csoportból, hogy miket terveznek, milyen játékok lesznek stb. Úgyhogy de, tisztában vagyok vele, hogy nem volt semmilyen táncoslány a férjem legénybúcsján, de az igazán büszke lehet magára, aki úgy indítja a közös életet, hogy már kamuzik meg esetleg félrekúrogat még az utolsó "lehetőségen" kapva. Különben mi értelme lenne ezt titkolni. A barátokat meg inkább nem minősítem, akik falaznak ehhez.
2023. máj. 16. 16:46
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha a vőlegény nem tud róla, akkor fel lehet állni és ott hagyni a csajokat meg a suttyó haverokat.

Érdekes, az én barátom baráti társasága nem ekkora tahó, és nem érzik szükségét megalázni a legénybúcsús barátnőjét.

Egyébként nem férne bele, éppúgy, mint az sem, ha a barinők férfiakat fizetnének meg az én lánybúcsúmra.

2023. máj. 16. 17:04
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Én liberális vagyok viszont nulla az önbizalmam, úgyhogy nem, nem örülnék, ha egy nálam ezerszer jobb testű nő neki illegetné magát és a haverjaival ez legyen a legjobb közös emlék, amit mindig felemlegetnek, miközben nekem csak egy szimpla ebédem volt a lánybúcsúmon.
2023. máj. 16. 17:46
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
#24 Jaaajaa.Aztán az ilyen férgek hogy meg vannak lepődve mikor kiderül, hogy pont egy magukhoz hasonlóan féreg qrvát vettek feleségül, aki megkúratta magát a lánybúcsúra fizetett férfi prostival, meg a gyerekek is mástól vannak.Hahaha.Hát igen, vicces is az ilyesmi.
2023. máj. 16. 17:50
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, általában hulla részegre isszák magukat, aztán arra kenik ha valami action van. Olyan szép, primitív szokás, ki kellene ebből már nőni.
2023. máj. 16. 19:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!