Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liberális gondolkodású nők! Elfogadjátok azt, ha a vőlegényetek legénybúcsúján jelen vannak fizetett nők is?
Attól függ.
Ha csak táncoslány, akkor egyefene, belefér.
Ha viszont bármi nemű szexualitás van, az bizony éppúgy megcsalás.
Táncoslányokról van szó.
Gondolom a konzervatív nézeteket valló nők kapásból elutasítják az ilyen ötletet. Kell hozzá egy kis nyitottság.
2es vagyok
Ja, akkor okés, szíve rajta. Sok értelmét nm látom, hisz az csak fizetett hús, erotikához kevés köze van, de ahogy érzi.
De egyébként valóban, ennek semmi köze a liberalizmushoz.
6, így is lehet nézni. Meg úgy is, hogy a konzervatív szemlélet szerint a nőnek el kell fogadnia, hogy a férfi egy sokkal szexéhesebb teremtés és mivel ez nem megcsalás, a nőnek semmi szava nem lehet ellene, úgyhogy ne akadékoskodjon.
A maga módján ez is logikus, aztán ugyanazt magyarázza, amit te liberalizmussal magyarázol:D
A nyitottságnak sincs köze a liberalizmushoz. Az elfogadáshoz van köze, de nem kell mindent lenyelni.
Liberális vagyok, házasodjanak a melegek, de nekem ehhez nem kell leszbikusnak lennem. Mindenki szabadon válassza meg a hozzáillő párját/párjait, én is szabadon megválasztom, hogy nem akarok táncosnőzős faszit magamnak.
Nehéz ugye férfiaggyal megérteni, milyen dolog támogatni valamit, amiből nem profitálsz.
Csavarjunk egyet a kérdésen: és ha a vőlegény előzetesen nem tudott erről?
Mert nagyon gyakori, hogy a haverok szervezik a legénybúcsút, és a vőlegény számára mindez meglepetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!