Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Liberális gondolkodású nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liberális gondolkodású nők! Elfogadjátok azt, ha a vőlegényetek legénybúcsúján jelen vannak fizetett nők is?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 13:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog. Liberális gondolkodású vagyok, de attól meg egy kapcsolatban két ember van. Aki liberális, annak már nem is lehetnek erkölcsi korlátai?
2023. máj. 16. 13:46
 12/36 anonim ***** válasza:
13%
A férjem legénybúcsúján elmentek sztriptízbárba. Azóta is volt párszor, én is voltam vele már. Szerintem annyira nem nagy szám, hogy félni kelljen tőle, de lehet én vagyok túl furi :D Mert most érted, mi történik ott? A lányhoz hozzáérni nem szabad, ha meg esetleg fel is áll neki (azért van az a pont a legénybúcsún, amikor ez már nem merül fel, szerintem), akkor is ott van körülötte 5-15 másik pasi, ennél kevés lelombozóbbat tudok elképzelni egy heteró pasi számára, hogy ott csoportosan recskázni kezdjenek (ami ha jól tudom, szintén tilos egy klubban, nyilván házhoz hívott lány esetében nincs ilyen szabály, de azért igényes lány a produkciója végén max koccint egyet a vőlegénnyel, sok boldogságot kíván, aztán már ott sincs, megy a dolgára, nem marad ott még prütykölni senkivel).
2023. máj. 16. 13:55
 13/36 anonim ***** válasza:
80%

Úgy kell a táncosnő és a fizetett qrvák az embernek, mint egy falat kenyér.

Irónia vége

2023. máj. 16. 14:00
 14/36 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Az én párom legyen hozzám hasonlóan feminista, ne járuljon hozzá a női test kizsákmányolásához.

Ha még utoljára kemény akar lenni, akkor próbáljon szépen csajozni a srácokkal. Ne pénzért szerezzen magának valami unott fejű táncoslányt aki magában undorodik tőle miközben rázza neki.

2023. máj. 16. 14:17
 15/36 anonim ***** válasza:
13%
Persze. Az hogy hívnak egy táncoslányt, mi van abban. Sok lánybúcsún van táncosfiú is. Vakok nem vagyunk. Ha már extra pénzért mondjuk le is fekszik vele, na az már nem oké.
2023. máj. 16. 14:29
 16/36 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Sőt, olyan férfi sem kellett volna, aki legénybúcsút tart.
2023. máj. 16. 14:44
 17/36 anonim ***** válasza:
89%

Nem fér bele, hogy épp készülünk az életünket összekötni, az ő ölében meg vmi alul öltözött nőcske tekereg, de szerencsére a férjemnek sem volt rá igénye, úgyhogy hamar rövidre is zártuk a témát. :D

#10 Férjem ezért is jelezte előre a barátoknak, mikor megcsinálta a csoportot időpont egyeztetés céljából, hogy NE hívjanak semmiféle fizetett macát, mert nem kíváncsi rá, de mivel nyilván ismerik őt a barátai, nem is volt senkinek ilyen terve, tudták, hogy nem vevő rá.

2023. máj. 16. 14:53
 18/36 anonim ***** válasza:
10%

Engem nem zavarna.

Baromira semmit sem jelent.

2023. máj. 16. 15:01
 19/36 anonim ***** válasza:
92%
Normális férfinek nincs ilyenre igénye legénybúcsún, bőven megfelel neki hogy a közeli barátaival összeülhet. Ez ilyen amerikai filmekből vett félreidealizált dolog, hogy a legénybúcsúknak úgy kell kinéznie mint az legutolsóbb kuplerájoknak. Akik ezeket a trendeket követik, azok olyan emberek is, tőlem távol áll hogy hasonlóhoz menjek feleségül. De elfogadom ha mások így csinálják, meg a leendő férjüknek engedélyezik. Szerencsére nem vagyunk ugyanolyanok.
2023. máj. 16. 15:17
 20/36 anonim ***** válasza:
88%
Abszolút nem fér bele. Épp készülünk összekötni az életünket, erre ő vadidegen nőket bámul, tapogat stb? Nem, nem és nem. Szerencsére a férjem normális értékrenddel bír, és a barátai is, ezért eszükbe sem jutott ilyen legénybúcsút szervezni neki.
2023. máj. 16. 15:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!