Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kéri meg a kezemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri meg a kezemet?

Figyelt kérdés

Fiatalon jöttünk össze. Több, mint 10 éve együtt vagyunk van egy 1 éves kislanyunk... mégse teszi fel a kérdést.

Szerintetek van értelme várni? Nyilván vele nem akarok erről konkrétan beszélni, mert utána, ha véletlenül megkérné azt érezném, hogy biztos azért mert felhoztam a témát.

2022. jún. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
0%
#50 hasonló életed lehet ezekszerint ha ide jársz fröcsögni. Mások értelmesen szóltak hozzá, mert tapasztalatuk van. Te egyből incelezel. Kicsit már elharapodzott ez a dolog mostanában mert úgy vagytok vele hogy ha nem az van amit ti gondoltok akkor a másik már incel idiota szexista meg miegyéb. Nem. Vannak nálad okosabb és előrelátóbb emberek akik tudják hogy a házasság nem megoldás semmire. Hatalmas levezetetlen energiákat érzek benned. Netalán megcsalt a férjed?
2022. jún. 25. 19:00
 52/61 anonim ***** válasza:
93%
#51! Bocs, hogy beleszólok, de aki fröcsög az te vagy! Értem én, hogy számodra az a fröcsögés aki ellened beszél, de el kell szomorítsalak. Te egy házasságpárti kérdés alatt vagy, ergo ebben a szituációban a fröcsögő fél te vagy, hiszen házasságellenesként írsz ide. Te nem tudod melyik bolygón vagy...
2022. jún. 25. 19:06
 53/61 anonim ***** válasza:
0%
Ja értem, szóval a kérdés azért jött létre hogy bátorítsuk egymást hogy ennek micsoda sok értelme van. Hát akkor tegyétek :D
2022. jún. 25. 19:15
 54/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem azért jött létre, hogy minden esetben igazat adjunk egy kérdezőnek. De nem is azért, hogy te, vagy bárki beböfögd, hogy valaki az ő (a tiédtől eltérő) életszemlélete szerint idióta, vagy hánysz tőle. Nem releváns egyetlen hozzászólásod sem (pontosabban ritkán akadt normális hangvételű tőled), ugyanis a kérdező egyáltalán nem azt kérdezte, hogy ki szerint van, vagy nincs értelme a házasságnak, hanem (ebben az esetben) van-e értelme az erre irányuló várakozásának. Tudsz te normálisan is kommunikálni egyébként, nem értem mi vezet arra sűrűbben, hogy előadd az értetlen, bunkó IQharcost, amikor (pár normális reakciódból ítélve) nem vagy az. Szerintem nyilvánvalóan egy szinte feldolgozhatatlan csalódás ért a témával kapcsolatban, de attól még nem kéne kifordulni önmagadból! Lehetsz házasságellenes, de bunkónak nem muszáj lenni és szándékosan megbántani másokat, csak mert téged annakidején csúnyán átvert egy nő annak ellenére, hogy talán még az életedet is oda adtad volna érte, annyira szeretted...
2022. jún. 25. 20:42
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
*életszemlélete miatt (nem szerint). Mindegy, biztosan érted...
2022. jún. 25. 20:43
 56/61 anonim ***** válasza:
0%

30648 vagyok.

""már meg bocsáss de ha feleségül veszem akkor is döntök az élete felől." Parancsolsz? " hajjaj de még mennyire:felajánlom neki,hogy a feleségem legyen . azaz házas élete felöll döntök vagy mi.

ha nem veszem feleségül akkor nem döntök igazából,mondhatni helyben hagyom mint egy bírósági döntést. ő maga dönthet,hogy folytatni kívánja velem vagy nélkülem. ebbe nekem ílyen formám nincs bele szólásom.

bár 10 év azért valóban sok idő,ez alatt a nem házasodók inkább mégis házasságfelé fordulók lesznek.

én anno megmondtam neki,hogy 90% ,hogy nem fogom megkérni a kezét,ne várja hiába és nem pazarolja rám az idejét,ha mindenképp házasságra vágyik.

2022. jún. 27. 00:28
 57/61 anonim ***** válasza:
100%

56-os A 30648 hogy jött ki? Ember nem találja ki, hogy mire utalsz!

A hozzászólásokat érdemes sorszámmal, esetleg idővel megjelölni.

Ha valakivel egyértelműen közlöd, hogy eszed ágában nincs elvenni, akkor nyilván nem is vár ilyesmire, aki meg vágyik rá, és megígérték, az jogosan kéri számon,

2022. jún. 27. 00:53
 58/61 anonim ***** válasza:
100%

"felajánlom neki,hogy a feleségem legyen . azaz házas élete felöll döntök vagy mi."

De a nő dönti el igent mond-e, tehát gyakorlatilag közös döntés!

Attól, mert te azt írod, hogy a házasság csak a ferfi döntése, attól ez még nincs így és ezt mindenki tudja, akinek több az IQ-ja, mint 60. Egy nőnek nem bejelented, hogy elveszed, hanem felteszed a kérdést!! Te is képes vagy eljátszani az értelmileg visszamaradottat, minthogy bármelyik szavad arra utaljon, hogy a témában akár egy ellenveleményre is igazat adj. Ez már beteg ne haragudj. Ha neked (is) jó játszani az értetlent akkor tedd, csak ne minket fárassz vele.

2022. jún. 27. 09:13
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

Még azt mondja "30648 vagyok" 🤣🤣🤣🤣 Most látom.

Ez hogy jött ki? Én pl. az 59. hozzászóló vagyok ezzel a hozzászolásommal. Mi ez a harmincezres szám? 😂😂😂😂

2022. jún. 27. 09:18
 60/61 anonim ***** válasza:
19%

jó elbasztam.

30/48 akart lenni.

2022. jún. 29. 22:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!