Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezemet?
Fiatalon jöttünk össze. Több, mint 10 éve együtt vagyunk van egy 1 éves kislanyunk... mégse teszi fel a kérdést.
Szerintetek van értelme várni? Nyilván vele nem akarok erről konkrétan beszélni, mert utána, ha véletlenül megkérné azt érezném, hogy biztos azért mert felhoztam a témát.
Azért a kezét szeritnem ne kérd meg, de nyugodtan mondhatod neki, hogy 10 év utan ideje lenne összeházasodni. Ha erre is azt mondja, hogy majd, kérdezd már meg, hogy ugyan mire vár? Mi az, hogy majd? Nincs rá pénz? Hétköznap 2 tanúval ingyenes... Meg szeretné adni a módját? Mondjad neki, hogy azzal már elkésett, mert ha 10 év alatt nem sikerült összegyűjtenie rá a pénzt, akkor miféle módról beszél? Ami sosem lesz? Beszélj már vele!
Mégvalami: ha esetleg zavarában olyat mond, hogy milyen kellemetlen, hogy ezt te hozod fel, mondjad már neki, hogy bizony marha kellemetlen és ciki, hogy 10 év alatt egy lánykérésre sem futotta neki és még neked kell szóba hozni. Ez nem neked ciki, hanem neki. Töketlen...
27.
22 csak frusztrált mert nem kell mert a lőtéri kutyának se komolyabban, nem akarnak mellette házasságben elköteleződni, csak pasim-csajom viszonyra kell maximum, ezért fúj mindenkire akinek fontos a házasság és ugyanilyen társra vágyik.
mia franc ,hogy "hogy 10 év utan ideje lenne összeházasodni." talán had tudjam én hogy mikor akarok,ha egyáltalán akarok házasodni.
ha ennyire kényszeresen akarja akkor vagy kérjem meg a kezem ő. vagy ha ezért szakít velem akkor megérdemli.
"Meg szeretné adni a módját? Mondjad neki, hogy azzal már elkésett, mert ha 10 év alatt nem sikerült összegyűjtenie rá a pénzt, akkor miféle módról beszél?"
és ha csak 2hónapja gondolta,hogy elszeretne venni?
ja az nem számít. csak az elmúlt 9év 10hónapamikor még nem akart házasodni.
neki ciki? mi az hogy nem tesz valamit amit nem akar...szerintem az ciki,hogy valaki mások elvárásia alapján él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!