Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kéri már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri már meg a kezemet a barátom? 8éve élünk együtt. Mindig mindent megtudunk beszélni, nincsenek viták csak nagyon ritkán hülyeségeken.28N

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne már ha megkérne a kezemet. Hugomnak 26 évesen volt az esküvője. Barátnőmnek most lesz 27 éves. Én meg olyan szarul érzem magam
2018. márc. 18. 19:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi a véleménye a házasságról? Beszéltetek már erről?
2018. márc. 18. 19:29
 2/25 anonim ***** válasza:
49%
Ha adsz érte zöld kezet elmondom: 8 éve élsz vele és nem tudod, hogy milyen a csávó, mit miért csinál? Nekünk honnan a frászból kéne tudni, hogy mi a baj? Szerintem az a probléma, hogy már te nagyon szeretnél asszony lenni, ő meg nem. Nem igazán értem, hogy mi ez a házasodási verseny. Nincs időd? Mennyivel leszel több, ha a felsége leszel? Vagy miért ennyire sűrgös?
2018. márc. 18. 19:31
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg bele! Az ilyesmit soha nem értettem... Felnőtt emberek vagytok, szerintem el lehet mondani, hogy te már házasságban gondolkodnál. Ha királykisasszonyként ülsz, és várod, hogy térdepeljen előtted gyűrűvel akkor az lehet soha nem fog eljönni.
2018. márc. 18. 19:33
 4/25 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla és mondta hogy majd akar házasodni. Én akkor is mondtam neki hogy még 30 előtt szeretnék:(
2018. márc. 18. 19:37
 5/25 Interferencia ***** válasza:
100%
Rágjátok még kicsit a témát.
2018. márc. 18. 19:47
 6/25 anonim ***** válasza:
41%
Ha te akarsz házasodni, miért neki kell kezdeményeznie?
2018. márc. 18. 19:47
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha ennyire akarod az eljegyzést, miért nem kéred meg te a kezét? Bár felesleges, nagy valószínűséggel ő nem akar elvenni, ennyi az oka, különben már lépett volna. Vagy nem pártolja a házasságot (de erről már gondolom tudnál, ha így lenne), vagy mégsem olyan jó ez a kapcsolat, mint hiszed, ami nem meglepő, tekintve, hogy évek alatt sem sikerült megbeszélni a helyzetet, ennyit a "mindent meg tudunk beszélni" dologról.
2018. márc. 18. 19:55
 8/25 anonim ***** válasza:
74%
6-os, miért, térdeljen le a lány egy gyémántköves lánykérő gyűrűvel a srác elé?
2018. márc. 18. 19:59
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Minek vállalna be egy kötöttséget ha 8 éve ott a megszokott ingyenpi-a? Szerinted?
2018. márc. 18. 20:02
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Segitek: az ilyen pasi nem a akar teged elvenni. Majd az utanad kovetkezo nojet fogja elvenni nagyjabol fel even belul, de addig is kell valami fix punci meg alsogatya moso.
2018. márc. 18. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!