Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kérte meg a kezemet a barátom én úgy örültem felhivtam ma reggel anyukámat és nem tetszett neki, miért?
Azt mondta hogy nem otthon kellett volna megkérnie.
Én örülök neki hogy itthon kért meg boldog vagyok, akkor ők miért nem tudnak ennek örülni?
Barátnőmmel ma este beszéltem és neki is az volt az első hogy miért nem vitt már el valahova és akkor kért volna meg..
ők romantikusabb lánykérésre számítottak
neked ez jó volt, akkor semmi probléma
Semmi közük hozzá, legyél boldog, ne szegje kedved. Meglepődnek, mert arra számítottak, hogy valami speciálisabbat talál ki, és ez ki is ütközik rajtuk. Azt gondolhatják, hogy így elestél egy különleges, szép élménytől.
Próbáld meg beavatni őket, hogy neked milyen érzés volt, miért szereted ezt az emléket így is, vagy így még inkább. Ha érdekel egyáltalán annyira, hogy megpróbáld "meggyőzni őket".
Sok boldogságot! :)
#5, remélem kirugtad a ruppótlan sóhert!
Hogy milyen hülye emberek vanak!
Kérdező, neked meg gratulálok, anyukád meg majd a saját kérőjét egzecíroztassa.
Engem kértek már meg az Eiffel toronynál, gyűrű meg minden. Utána egy évvel szétmentünk, most évek óta nem találok párt.
Ha romantikus és őszinte volt a lánykérés, szerintem jó otthon. Főleg covid alatt. Pont ma nyitották ki az éttermek teraszai, nem volt túl sok opció kimozdulni
#7-es....
Képzeld, volt magyar pasim aki halál romantikusan, Rómában kérte meg a kezem. Semmi nem lett belőle, Sz**** volt az a kapcsolat attól még, hogy megadták a módját....
Most "nyugati" párom van. Igazi lánykérés nem is volt, csak megbeszéltük, hogy összeházasodunk. 10 éve együtt, nemsokára lesz a 8. házassági évfordulónk.
Szerintem nagyon nem azon múlik egy házasság, vagy egy kapcsolat milyensége, hogy mennyire puccos a lánykérés, vagy az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!