Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tegnap kérte meg a kezemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kérte meg a kezemet a barátom én úgy örültem felhivtam ma reggel anyukámat és nem tetszett neki, miért?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy nem otthon kellett volna megkérnie.

Én örülök neki hogy itthon kért meg boldog vagyok, akkor ők miért nem tudnak ennek örülni?

Barátnőmmel ma este beszéltem és neki is az volt az első hogy miért nem vitt már el valahova és akkor kért volna meg..

2021. ápr. 24. 23:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Ne figyelj az ilyen hpkra mint az ötös.

Én is remélem hogy otthon kérnek meg. Egyrészt nem költ egy rakás pénzt feleslegesen, másrészt nem puccos, harmadrészt nem akarom hogy egy rakás ember lássa.

De ha mégis nagy feneket kerít neki akkor se vagnek hisztit. Mert ez reszletkerdes. A lényeg hogy felteszi a kérdést mert veled szeretné leelni az életét. Ha te is így vagy vele akkor mindegy a helyszín.

2021. ápr. 25. 05:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem is itthon kért meg és gyönyörű volt az egész, a szüleim is örültek neki mikor felhívtuk őket.

Le kell szarni magasról hogy kinek mi nem tetszik!!!

2021. ápr. 25. 10:45
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kit érdekel a véleményük? Rátok tartozik.
2021. ápr. 25. 11:40
 14/25 anonim ***** válasza:
18%

Vannak dolgok amiknek illik megadni a módját. De tudod MIT, ne készüljetek az esküvôre se, nem az a lényeg, csak hogy elvesz. Vicc..

Ha már otthon kért meg, legalább takarított volna ki, de gondolom ez is extra elvárás, ugye? Ti,akiket normalisan megkértek, legalább vannak emlékeitek. En vagyok emiatt a hp, mikor leirtam hogy egy rakas szar volt az a kapcsolat, konkrétan bántalmazó, de még ezt a silany lanykerest is elneztem volna, kár volt..

2021. ápr. 25. 12:00
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

Nekem semmi bajom az otthoni lánykéréssel, de tényleg van aki semmi energiát nem fektet bele. Ez egyébként egyénfüggő, mert van akinek tökéletes az, hogy csak megbeszélik hogy házasodnak és ez teljesen rendben van.

Egyik barátnőmet viszont úgy kérte meg a párja, hogy a szennyese tetejére rakta a gyűrűt, hogy mikor barátnőm megy mosni, megtalálja. Nem kell százezreket költeni egy lánykérésre, de szerintem valamennyi energiát illik belefektetni.

Ha te boldog vagy az otthoni lánykéréseddel, akkor magyarázd el a szüleidnek, hogy számodra ez így volt tökéletes és sokkal jobb volt így, mint ha az Eiffel toronynál kért volna meg.

2021. ápr. 25. 13:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

#14 most nem a kapcsolatok minőségét értékeljük szóval nem releváns hogy az a pali milyen volt. Arról mondtam véleményt hogy képes voltál kiverni a hisztit mert nem szervezett puccos lanykerest csak otthon leterdelt. Persze az sem mindegy milyen a kapcsolat bizonyos szempontból. Mert ha szar akkor lehozhatja a csillagokat is akkor se lesz jó a lanykeres. De normális esetben ha boldog vagyok a másikkal akkor leszarom hogy kér meg.

És képzeld van akinek az is megfelel ha az esküvő is annyi hogy alairjak a papírt és kész.

Sőt olyan is van hogy össze se házasodnak, mégis leelnek egymás mellett egy életet.

Milyen jogon kerdojelezed te meg más ertekrendjet? Ha a kérdezőnek így jó mit szólsz bele? Pont olyan rosszindulatú vagy mint az anyja meg a barátnője.

2021. ápr. 25. 14:44
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem is terdelt le!!! Mégis aki csak ennyire teszi oda magat, attól mit varsz?

Ahogy a kerdesben is benne van, a miért szó, erre probalok vàlaszt adni a saját tapasztalatomon keresztül, mert attól még mert sokaknak megfelel az egyszerû lanykeres, meg nem kell a csinadratta, attól még nem biztos, hogy ez így van rendben. Akinek nem kell a hazassag, az is mas teszta, de ha mar VAN eljegyzes,lehetne emlekezetes.

2021. ápr. 25. 14:56
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

És kit érdekel hogy nem térdelt le? A saját frusztraciodat ne vetitsd ki másra. Neki jó így, nagyon sok embert az feszejezne ha nagy felhajtást csapnanak neki. Akkor miért kellene raeroszakolni a te gondolatodat másokra? Mert szerinted az úgy van rendben. Más szerint meg nem.

A miértre a válasz pedig a rosszindulat.

Akkor lenne jogos a család és a te nezopontod és beledumalasotok ha a kérdező azt mondta volna hogy neki így nem tetszett hogy otthon kérte meg.

De ő teljesen boldogan újságolta, mások meg lefitymaltak a lanykereset ami neki egy nagy boldogság volt. És ezzel szépen bele is szartak a levesebe, a boldogságba....

2021. ápr. 25. 15:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én nem is szólok semmit: Kisvárosunkban pirosra váltott a közlekedési lámpa, barátom elővette a gyűrűt a zsebéből és az ujjamra húzta ("most van egy percem" címszóval).

26 éve vagyunk együtt:)

2021. ápr. 25. 15:24
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

Mondok más peldat ami közeli családtagokkal történt. Szinten otthoni lánykérés, utólag szülôknek bejelentve. A lanynak ez teljesen megfelelt, igaz ôk nagyon régóta együtt vannak es borítékolható volt, hogy boldogok lesznek együtt(ez be is jött). A lany szülei viszont teljesen kiakadtak, csalódtak, nem tetszett nekik. Az ok: mert nem lettek beavatva, mert kizárták ebbôl ôket, meg ôk egy nagyobb összejövetel keretében képzelték ezt el, mert abban a családban ez volt a norma.

Kérdezô, legyetek boldogok, en csak azt nem értem tovabbra sem, ha egy mezei hétköznap képes valakit elvinni a parja etterembe, legalább ennyit miért nem képes leszervezni miatta. Es nem, a lôtéri kutyát nem érdekelné ott, hogy valakit éppen megkérnek, maximum a szemelyzet dobna egy tapsot es velük együtt örülne, apam, tenyleg de kibírhatatlan volna...nem vagyunk egyformák, de en nem vagyok ennyire antiszociális.

2021. ápr. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!