Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tegnap kérte meg a kezemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kérte meg a kezemet a barátom én úgy örültem felhivtam ma reggel anyukámat és nem tetszett neki, miért?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy nem otthon kellett volna megkérnie.

Én örülök neki hogy itthon kért meg boldog vagyok, akkor ők miért nem tudnak ennek örülni?

Barátnőmmel ma este beszéltem és neki is az volt az első hogy miért nem vitt már el valahova és akkor kért volna meg..

2021. ápr. 24. 23:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%

És ha más antiszociális akkor kinek mi köze hozzá? Fogd már fel hogy nem csak az lehet jó amit te jónak gondolsz.

Egyenesen kirohognem a családomat ha nekem azzal jönnének hogy mi az hogy nem lehettek ott a lanykeresen. Az a mi magánügyünk. Semmi köze hozzá a családnak. Mondjuk nekem nincs is ilyen rosszindulatú családom, ők boldogok és elegedettek ha én az vagyok.

2021. ápr. 25. 17:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta hogy nem otthon kellett volna megkérnie."

Jajj Istenem... Ezen problémázni, pláne, hogy nem az ő eljegyzése.

Én mondjuk kifejezetten örülnék, ha itthon történne meg, mert ez a mi privát döntésünk.

2021. ápr. 26. 09:13
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
En sem orulnek ilyen ettermezesnek, az mar nem lenne olyan intim, mdg kicsit kifele szolna. Kerje meg a kezem otthon, majd utana vigyen el egy etterembe megunnepelni, ha mar muszaj.
2021. máj. 9. 13:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem is otthon kerte meg a kezem! 😍 Tobben faggattak miert otthon, es tagra nyilt szemmel neztek. Mert regen elotte joval, mar tudta parom: en otthon kepzeltem el. Egy csendes este. :)

Es igy lett!

Ez a kozlekedesi lampas ez nagyoooon menoooo amugy!!

Ez komoooooly? Szerintem ez tok meno! Hogy most van egy perce :D szerintem ez aranyos volt! Egyik kommentelo irta azt a lampas lanykerest! Tok buli :D

😍😍

2022. márc. 28. 00:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Anyád azért problémázott ezen, mert nem őt kérték meg.Gondolom, egy szarkupac az élete és rettentő irigy. Az nagyon udvariatlanság, hogy még megjegyzést is tesz , elveszi az örömöd.
2022. jún. 14. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!