Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezemet?
Figyelt kérdés
Röviden a lényeg az, hogy kb 3 éve együtt vagyunk a párommal együtt is élünk. Volt kb fél éves kihagyás, mikor nem voltunk együtt, de átértékeltük a dolgokat és rájöttünk, hogy szeretjük egymást, újra összejöttünk és minden szuper, együtt élünk, jól megvagyunk. Mikor szakítottam vele, szeretett volna visszakapni azzal, hogy szeret és megváltozik a hülyeségei miatt amiket elkövetett. Megkérte a kezemet, de mondtam, hogy már késő. Szakítottunk is. De megváltozott és jól elvagyunk, odafigyel rám és nincsenek hülyeségei mint rég. Mióta együtt vagyunk újra, gyereket szeretnénk. Mostmár rajta is vagyunk. Viszont beszélgettünk arról, hogy nekem fontos, hogy mielőtt terhes lennék, kérje meg a kezemet és ne közbe vagy utána, mert olyan, mintha csak azért kérné meg mert jön a baba. persze ez fura lehet másoknak, de én örülnék, ha előtte kapnék gyűrűt. Viszont azóta sem kérte meg a kezemet. Már nem szeretné? Vagy mi a baja? Nem félhet attól, hogy nemet mondok. Vagy neki jó így? Amikor beszélgettünk ilyesmiről régebben akkor azt mondta, majd eljön az ideje ennek is... De már próbálkozunk a babával és semmi...2017. dec. 11. 09:05
1/18 anonim válasza:
Mert egyszer mikor megtette elhajtottad, most meg már kényszernek érzi. Így jóval nehezebb.
2/18 anonim válasza:
A szavaid semmit nem jelentenek. Mondod, hogy neked ez es ez, ez es ez elott fontos, megsem ugy cselekedsz. Akkor o minek venne komolyan?
3/18 anonim válasza:
Inkább ne próbálkozzatok még a babával.
4/18 anonim válasza:
1x megakarta kérni a kezedet és te nemet mondtál. Azért mert éppen nem volt jó időszak az életetekbe, és nem olyan lánykérés szituáció volt mint a filmekben, te rögtön nemet mondtál és szakítottatok.. Pedig egy kapcsolat mellett akkor is ki kell tartani, ha hülyén viselkedik a másik. Ettől is kapcsolat egy kapcsolat. Mi lenne a garancia, h ha most olyan időszak lépne fel, akkor te nem dobnád ki őt újra?!
5/18 anonim válasza:
Egyszer kapott egy pofáncsapást tőled, amikor nemet mondtál neki egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben. Nem is csodálom, ha többet nem kéri meg a kezed.
6/18 anonim válasza:
Biztosan jó ötlet egy ilyen ingatag kapcsolatba gyereket vállalni? Jól végiggondoltad Te ezt? Az a cuki kisbaba képes éjjel-nappal ordítani, vagy a melleden csüngeni. Hulla fáradt leszel, segítségre lesz szükséged. Melletted lesz a párod? A cuki kisbaba nem marad ám örökké cuki kisbaba. Nagyon hamar elkezd majd ellenkezni. MINDEN ellen. Ki fogtok tartani egymás mellett, amikor szalad a lakás, Te a nappali közepén ülsz a padlón és a gyerek okozta káoszba beletemetve zokogsz, mert már nem tudsz mit kezdeni a kis szarossal? Végig tudjátok csinálni a gyerekkel az iskolát? Tanulási nehézségek, hülye tanár, magatartásbeli problémák, ez kell-az kell- amaz kell a suliba, megint kinőtte az ünneplőt, megint szétjött a tornacsuka. Idén harmadszor. Meg fogjátok tudni oldani ezeket a helyzeteket EGYÜTT?
8/18 Estádio de Felchút válasza:
Majd megkéri a kezed, ha a szád már elfáradt.
Felmelegítve meg csak a töltött káposzta jó. A többit leírták előttem.
9/18 anonim válasza:
"Te a nappali közepén ülsz a padlón és a gyerek okozta káoszba beletemetve zokogsz, mert már nem tudsz mit kezdeni a kis szarossal?"
Ha tényleg ez történik, ott el kell gondolkodni. Egy gyerek nem ennyire szörnyeteg hogy Hollywood-i filmekbe illő káosz helyzetet okozzon minden nap, amitől sírógörcsöt kell kapni az anyukának.
Akkor vagy anyuka ideggyenge, vagy a gyerek nevelése nincs rendben.
Hányan nevelnek tök egyedül gyereket, úgy hogy ők maguk is kiegyensúlyozottak maradnak... hajjaj, sokan!
10/18 anonim válasza:
#9 Pedig vannak ilyen napok. Néha, de bizony előfordul. Tudom, hogy más egy focicsapatnyi gyereket nevel tökegyedül félkézzel mosolyogva és könnyedén, de nem mindenki ilyen hiperszuper. Nekem vannak nehéz perceim, óráim a két gyerekkel. Elég, ha csak egyetlen percre gyenge vagy bizonytalan vagyok és könyörtelenül kihasználják. Csak pár perc, ami tényleg nehéz, de akkor, a helyzetben egy örökkévalóságnak tűnik. És ilyenkor nagyon jó, ha van az embernek egy társa, akire számíthat. Ha csak órák múlva is, de tudom, hogy majd átveszi tőlem a gyerekeket a férjem, amíg nyugodtan megihatok egy csèsze teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!