Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha velem tervez, miért nem kéri meg a kezemet?
Tegyük fel 70 évesek vagytok, szeretitek egymást, van 2 gyereketek és 5 unokátok, boldogan éltek. Az, hogy van egy gyűrű az ujjadon mit változtatna a kialakult helyzeten ?
30/f
Szamtalanszor leirom bar ezt mindenkinek maganak kell megtapasztalnia (bar inkabb ne keruljon ra sor), en voltam a vilag legnagyobb hazassagpartija,meg is tortent,felemelo,patetikus elmeny,vegig alatta is azt ereztem h igen ez fontos,ez az elet rendje stbstb.A hazassagi nevem is ugy valasztottam h mi legyunk az x csalad stb.En abban eltem amit valasztottam,tartottam magam hozza,szerettem feleseg lenni,orultem hogy a gyerekeim a hazassag alatt szulettek.Az elso melypontnal is azt ereztem h nem baj,hazasok vagyunk,egyseg,egyutt megoldjuk.Nem igy lett,elment...
Aztan jott valaki akivel jobb,akivel ugyanezt az egyseget erzem,akivel talan meg jobban el tudom kepzelni h egyutt oregszunk,de mar nem erdekel h uolyan legyen a nevunk,uolyan gyuru legyen az ujjunkon,nem szamit h nem viselem a nevet (bar ezeket o mind tervezi,o hazassagparti), csak az szamit h egyutt fekszunk,egyutt kelunk,szeretjuk egymast,egy iranyba megyunk es hogy hogyan csinaljam, h ez igy maradjon nagyon sokaig.Ha csak az egyik fel akarja a hazassagot,az keves. De pontosan tudom h ezt annak akinek fontos,aki ugy erzi h kinyilatkoztatas nelkul,gyuru,megnevezes nelkul nem az igazi,hiaba irom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!