Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezemet?
Fiatalon jöttünk össze. Több, mint 10 éve együtt vagyunk van egy 1 éves kislanyunk... mégse teszi fel a kérdést.
Szerintetek van értelme várni? Nyilván vele nem akarok erről konkrétan beszélni, mert utána, ha véletlenül megkérné azt érezném, hogy biztos azért mert felhoztam a témát.
Ha lenne párod, kivel minden ok és ő teljes mértékben egy hullámhosszon van veled ebben a kérdesben (is) - ergo minden fain - miért vergődsz az összes házassággal kapcsolatos kérdés alatt? Bocsánat, hogy a vergődés szót használtam, de ez már valóban vergődés... Olyan indulat van benned, ami egyértelműen mutatja, hogy valamiféle sérelem van benned a témával kapcsolatban. Csak hogy értsd: heteroként nem írogatok a homoszexuális kérdések alá, mert nem érint. Ilyen nincs. Győzködhetsz minket ezerrel, csak felesleges. Valamint nem tudom miért válaszoltál többesszámban... Disszociatív személyiségzavarod is van? Remek. Viccet félretéve te honnan tudod, hogy a másik, veled egyetértő személynek van-e valakije, vagy nincs? 😀 Jókat szórakozom rajtad.
Azt írtad valakinek fentebb, hogy ő az egyetlen, aki fröcsög. Én is itt vagyok és még sokan mások is, ahogy nézem... Szerinted te csak 1 ellenvéleménnyel társalogsz? Nem látod a különböző számozású kis pipákon, hogy különböző emberek? Tudod miről beszélek? Hiába anonim, az azért látszik... Hallod, esküszöm full para vagy ember. Tényleg nem érdemes veled foglalkozni...
43, te lemásolod más gondolatmenetét (#41) és az alapján reagálsz... 😀 Neked nincs kialakult személyiséged!
44! Hagyd! Valódi bolond...
#46 Milyen szépen aláírtad a végén :D Eddig is többesszámban beszéltél magadról (ebből kiindulva másokról is), meg úgy csináltál, mintha nem egy személy lennél, szóval értem, hogy miért nem "idióta", hanem "idióták".
#45 Tudom, hogy az, csak jó röhögni rajta. Azaz rajtuk, nehogy megsértsem a többszörösen hasadt személyiségét :D
na 30 vagyok újra.
pont ez a lényeg hogy 2ember döntése. ez a "10év után ideje lenne" az nem 2ember döntése, az nyomás gyakorlás a másikra.
"... Tehát,amikor azt mondod,h majd TE eldöntöd,azzal azt mondod,h a másik fél élete felől döntesz. Merthogy a te életed felől nem dönthet senki "
-már meg bocsáss de ha feleségül veszem akkor is döntök az élete felől. a sajátom felől pedig valóban szeretnék én dönteni ha lehet legalább egy darabig (vagy legalábbis ebben az illuzióban vagyok)
van párom, nem felfújható.
és nem kíván feleség lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!