Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kéri meg a kezemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri meg a kezemet?

Figyelt kérdés

Fiatalon jöttünk össze. Több, mint 10 éve együtt vagyunk van egy 1 éves kislanyunk... mégse teszi fel a kérdést.

Szerintetek van értelme várni? Nyilván vele nem akarok erről konkrétan beszélni, mert utána, ha véletlenül megkérné azt érezném, hogy biztos azért mert felhoztam a témát.

2022. jún. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne párod, kivel minden ok és ő teljes mértékben egy hullámhosszon van veled ebben a kérdesben (is) - ergo minden fain - miért vergődsz az összes házassággal kapcsolatos kérdés alatt? Bocsánat, hogy a vergődés szót használtam, de ez már valóban vergődés... Olyan indulat van benned, ami egyértelműen mutatja, hogy valamiféle sérelem van benned a témával kapcsolatban. Csak hogy értsd: heteroként nem írogatok a homoszexuális kérdések alá, mert nem érint. Ilyen nincs. Győzködhetsz minket ezerrel, csak felesleges. Valamint nem tudom miért válaszoltál többesszámban... Disszociatív személyiségzavarod is van? Remek. Viccet félretéve te honnan tudod, hogy a másik, veled egyetértő személynek van-e valakije, vagy nincs? 😀 Jókat szórakozom rajtad.

Azt írtad valakinek fentebb, hogy ő az egyetlen, aki fröcsög. Én is itt vagyok és még sokan mások is, ahogy nézem... Szerinted te csak 1 ellenvéleménnyel társalogsz? Nem látod a különböző számozású kis pipákon, hogy különböző emberek? Tudod miről beszélek? Hiába anonim, az azért látszik... Hallod, esküszöm full para vagy ember. Tényleg nem érdemes veled foglalkozni...

2022. jún. 22. 18:24
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
Ja az utolsó a #36 #38-nak szólt, az lemaradt...
2022. jún. 22. 18:28
 43/61 anonim ***** válasza:
0%
Összetévesztesz valakivel. Más válaszoló is velem volt itt, attól még nem vagyunk egy és ugyanaz. IQ itt mutatkozott meg nálad
2022. jún. 22. 21:52
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
#43 Ne magyarázkodj már, senki sem téveszt össze. Ahogy írtam, alacsony százalék, alacsony IQ, gyűlölködő és személyeskedő incel vergődés.
2022. jún. 23. 08:40
 45/61 anonim ***** válasza:
100%

43, te lemásolod más gondolatmenetét (#41) és az alapján reagálsz... 😀 Neked nincs kialakult személyiséged!

44! Hagyd! Valódi bolond...

2022. jún. 23. 09:56
 46/61 anonim ***** válasza:
0%
Ah nők …:D idiotak
2022. jún. 23. 11:07
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

#46 Milyen szépen aláírtad a végén :D Eddig is többesszámban beszéltél magadról (ebből kiindulva másokról is), meg úgy csináltál, mintha nem egy személy lennél, szóval értem, hogy miért nem "idióta", hanem "idióták".

#45 Tudom, hogy az, csak jó röhögni rajta. Azaz rajtuk, nehogy megsértsem a többszörösen hasadt személyiségét :D

2022. jún. 23. 12:18
 48/61 anonim ***** válasza:
0%

na 30 vagyok újra.

pont ez a lényeg hogy 2ember döntése. ez a "10év után ideje lenne" az nem 2ember döntése, az nyomás gyakorlás a másikra.

"... Tehát,amikor azt mondod,h majd TE eldöntöd,azzal azt mondod,h a másik fél élete felől döntesz. Merthogy a te életed felől nem dönthet senki "

-már meg bocsáss de ha feleségül veszem akkor is döntök az élete felől. a sajátom felől pedig valóban szeretnék én dönteni ha lehet legalább egy darabig (vagy legalábbis ebben az illuzióban vagyok)

van párom, nem felfújható.

és nem kíván feleség lenni.

2022. jún. 25. 01:18
 49/61 anonim ***** válasza:
89%
"már meg bocsáss de ha feleségül veszem akkor is döntök az élete felől." Parancsolsz? Helló, előtte ő igent mond, nem csak úgy feleségül veszed ha teszik neki, ha nem... :D Te nem akarsz házasodni, a csajod sem, a ti dolgotok. Nem kell másra is erőltetni a "vadházasságot". Én pl. elfogadom, ha valaki sohasem akar házasodni, nem csak kamuzik, hogy a p*ncit maga mellett tartsa, míg érkezik az igazi, hanem tényleg nem akar, ok. Csak az a baj, hogy esetek többségében kamuznak a pasik, a fent említett okok miatt. Másrészt aki valóban nem akar házasodni, az nem egy idióta, nem akar és kész. Az a megdöbbentő, hogy ti, akik nem akarnak házasodni, minden ilyen kérdés alá beírjátok, hogy minden nő egy idióta, meg hogy hánytok az ilyentől stb. Mintha én házasságbará ember olyan kérdések alá írnék, ahol házasságellenesek beszélgetnek. Miiinek??? 😀 Furcsák vagytok ilyen szempontból... Mit kerestek itt egyáltalán?
2022. jún. 25. 09:14
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
#49 Utálják a nőket, mert nekik nincsen (hiába írják, hogy van), és azért nincs, mert egy nő se lenne hajlandó összeállni velük - azaz incelek - és mint minden sérült lélek, igyekszenek belerúgni azokba, akikről úgy gondolják, náluk is nyomorultabb életet élnek. Mint például egy kétségbeesett nőbe, aki szenved attól, hogy a párja 10 együtt töltött év meg egy közös gyerek után sem kívánja feleségül venni.
2022. jún. 25. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!