Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt barki hasonlo helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barki hasonlo helyzetben mint en,hogy sok ido utan jegyeztek el?

Figyelt kérdés

Kaszkortol huszon kozepe, es igy gyerekkortol fiatal felnottkorba ertunk. 8 ev utan kerte meg a kezem. Mikor megtortent oromomben nagyjabol 2 honapig sirtam idoszakosan, mert lelkileg belul nagyon vartam. Valahogy mivel gondolom erre fokuszalhattam..azt lattam hogy akik frissen jottek ossze azon 6honapon belul fixen jegyesek es azonnal hazasok lettek. Most tenyleg nem azokhoz szol a kerdesem,bocsanat..akiket a masodik randin megkertek.

N

2022. márc. 26. 02:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok most, kérdező?
2023. szept. 2. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!