Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már ilyen helyzetben?
Nagyon kevés nőben találom meg azt a szexuális kisugárzást, amit keresek, és nagyon nagyon nehezen tudok szerelmes lenni. Emellett olyan személy vagyok, aki alapvetően nem közömbös a lányok számára, ezért kerültem már olyan helyzetbe is, hogy majdnem melegnek hittek. Igazából attól félek, hogy elrepül felettem az idő amíg keresem az igazit, és végül egyedül maradok. Volt már valaki hasonló helyzetben? Érdemes lenne megpróbálnom együtt lenni olyan személlyel, akivel első blikkre nem tudom elképzelni, hogy szerelmes leszek, vagy hogy tökéletes lesz a szexuális életünk?
(Még mielőtt valaki félreértené, nem a fullos lányokat keresem.)
Mennyi idős vagy?
Szerintem ha valaki szimpatikus, vonzó, akkor mindenképp adj neki esélyt akkor is, ha nem érzel szerelmet iránta. Az később is kialakulhat.
Ha viszont a vonzalom sincs meg, akkor nem érdemes erőltetni.
Akkor nem vagy idős :) Nyugi, biztos találsz majd valakit, aki igazán megfog.
Nincs azzal semmi baj, hogy nem fekszel össze fűvelfával...
Ezek a dolgok sztem csak helyzetfüggők.
Nekem volt egy srac akivel ismerkedtem netrol es szemelyesen is találkoztunk, formularisan beszélgettunk, ő meg is emlitette hogy teljesen más es több is lenne minden ha pl egy buliban ismerkednénk, mint igy (illedelmesen bájcsevegve sétálgatva az utcan, egymastol udvariasan tartva a 3 lépést stb)
Amugymeg teljesen egymáshoz valok voltunk de nem tudott a felszinre törni egy oldott közvetlen hangulat köztünk, szexuális vonzodás sem tudott igy kibonzakozni sem.
Teljesen értettem is mirol beszél mert teljesen ugyanezt ereztem hogy ha épp bulizva ráznám magam meg bnők is lennének es ott találtunk volna egymásra, valoban ég és föld lett volna.
Hagytuk is később az ilyen randikkal járó macerát, azaz nem volt 2."kínrandink"
Érdemes hát!Én 17 éves koromtól kezdve kerestem a nagy Ő t.Elég aktívan.Nagyon gyorsan szerelmesedtem be egy-egy jó comb láttán!
Volt,hogy 2 hetente másik.
Ha igy pötshölsz,akkor nem lesz viszonyítási alapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!