Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azzal állt elém, hogy már nem szeret úgy. Voltatok már ilyen- alább említett - helyzetben?
Tisztában vagyok vele, hogy ez azt jelenti, szakítani fogunk. Látom rajta már két hónapja, hogy nem az igazi a dolog. Ennek ellenére én nem akarok szakítani, úgy gondolom, adni kéne a dologra még egy esélyt. Igyekeztem az utóbbi időben a kedvébe tenni, de elutasító volt mindennel szemben. Fáj ez az egész, tudom, hogy jövő hétfőn megtörténik a dolog, addig még "hivatalosan" együtt vagyunk.
A kérdésem: mi a legegyszerűbb módja annak, hogy túltegyem magam a dolgon? Ti hogy csináltátok? Nem akarok abba a hibába esni, hogy szakítás után keresem, márpedig erre hajlamos vagyok.
Köszönöm a válaszokat.:)
23f
Azért nem fenéknyalásról volt szó, nem is papucsosodtam el. Csak éreztettem, hogy fontos nekem.
De félreértettél, mert igen, tudom, hogy ez már nem kapcsolat, azt is tudom, hogy nem menthető. Ahogy írtam is. Ettől függetlenül fájni fog, ha vége és félek, hogy keresni fogom. Mert hiába szoktam én általában az eszemre hallgatni, ott van az a nyomorult szívem is.:)
Szóval a kérdésem továbbra is az, hogy UTÁNA tudok-e valamit tenni, ami könnyíti a helyzetem? Csajozzak? Igyak? Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!