Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még ebben a helyzetben?
Nem tudom tehetsz e ez ellen bármit. Én ugyanígy vagyok, a pasi oldalon. A volt barátnőmmel már több mint egy éve szétmentünk hasonló okok miatt. Marhára meguntam a sok hisztit, mindent megadtam neki ami tőlem telt, de soha nem volt elég, állandóan veszekedtünk, állandóan megsértődött és egyszerűen betelt a pohár. Ott nekem volt ő az első kapcsolatom, azért is tartottam ki mellette sokáig, mert bennem volt a stressz hogy mi van ha nem lesz más. De egy bizonyos pont után már nem érdekelt, csak ki akartam őt taszítani az életemből.
Ami számodra a hasznos (bár jelen esetben haszontalan) része a válaszomnak az az hogy NINCS az a pénz amiért én újra összejönnék vele. Akármilyen változást látok, biztos hogy nem kezdeném el újra, mert nem illek vele össze. És ezt egy életre megtanultam. A vér pedig nem válik vízzé, én is nehezen hinném el hogy megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!