Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki 30 évet dolgozik...

Ha valaki 30 évet dolgozik egy gyárban annak mi a értelem? Reggel felkelni délután munkába menni éjjel haza menni, ez nem élet. Hogy tudja szt valaki így csinálni. Mi a életük értelme?

Figyelt kérdés
Diákmunkám van nyárra még suliba járok, és egy gyárban dolgozom ahol volt lehetőségem dolgozni olyan emberekkel akik már 30 éve itt dolgoznak és én csak annyit kérdeztem tőlük hogy hogyan, hogy lehet az hogy nincs értelme az életüknek? Komolyan reggel felkelnek délután munka este haza elmegy az egész napjuk az egész életük, a életük legfontosabb dolga amit visszakapni már nem fognak a idő. Én így biztosan nem tudnám élni az életemet inkább a öngyilkosságot választanám annak is nagyobb értelem van ezzel szemben ( én mondom aki nagyon öngyilkosság elleni) de komolyan hol itt a baj az életükben? De a legszomorúbb az hogy ők változást sem akarnak. Nekik jó így ahogy eddig volt, nekem annyi álmom van amit teljesíteni szeretnék és fogok, de nekik mi az életük értelme?

#munka #élet #gyár #nyári munka #30 évet dolgozik #mi a értelme #van egyáltalán #valami amiért érdemes élni ilyen helyzetben #robotolas
2019. aug. 7. 06:14
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
56%
Majd lejjebb adsz te is öcsi.
2019. aug. 7. 06:17
 2/28 anonim ***** válasza:
82%

Kisfiam, felvilágosítalak, MINDEN ember napi 8-10 órát dolgozik. Ennyi munkáért kap fizetést. Egy hónapban kb. 160 vagy 176 órát kell dolgozni, mikor hogy.

Üdv a való világban. Te is ide fogsz kerülni, csak az a kérdést hogy mit fogsz majd napi 8-10 órában csinálni.

2019. aug. 7. 06:20
 3/28 anonim ***** válasza:
91%

En ismerek ilyet nem is egyet kb 15 éves koruktol ugy nyomják betanitottkent hogy még 35 évesen sem dolgoznak szakmàban de jogsijuk sincs nemhogy autojuk, vagy azt mar meg sem emlitem hogy nyelv vagy egyeb vegzettség.

Egyik elmondta hogy ö azert mert ugy van vele hogy munkabol kell/lehet csak megelni szoval azon egyszerü fekete feher elven van hogy iskola vegeztével dolgozunk. (Semmi olyan arnyalatok hogy tovabb tanulj többet keresel stb)

De ha azt nezzük többet keres a betanitott több müszakban meg potlekokkal mint en diplomaval en inkabb nem is vitatkoztam vele.

A 8 elemis irto sötet intrlligenciaju csoportvezetök akik semmit nem tudnak csak pl hegeszteni meg embereknek munkat kiosztani 400-500 ezreket kapnak videken. Es irni sem tudnak. Sötét barmok.

2019. aug. 7. 06:26
 4/28 anonim válasza:
69%
Ha tud hegeszteni, akkor már van szakmunkás bizije is.
2019. aug. 7. 06:29
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
Most megyek egyetemre, halasztottam tavaly, nyárra eljöttem gyárimelóba, mert közel volt. Először cikinek találtam nagyon. Lehet, hogy azèrt látod így, mert nem tetszik és nem szereted, hasonlóan voltam én is. De nem rossz, ott sem kell robotként dolgozni, beszélgethetsz azért, születnek poènok, lesznek barátságok stb. Egy tanár sem más. Több tere van, mozoghat, vihoghat, több a szünet, de ő felkel 7kor, 8ra már bőven a suliban van és hazakeveredik 6ra kb. (Nyilván ez attól függ). A gyári melós is, csak fixen 8órával. Kevesebbet nemigen dolgozik az ember, ez minden munkahelyen így van, de nem megy el mellettünk az életünk, ugyanúgy élünk. Csak ha tanár vagy pl, akkor mivel az "előkelőbb" szakma, így ez meg sem fordul a fejedben, pedig ugyanott tartasz, sőt. Remélem értesz.
2019. aug. 7. 06:30
 6/28 anonim ***** válasza:
35%

Az csak egy vizsga amit ujitgatni kell. De a masik meg allvanyeszkákat gyàrt az hegeszteni sem tud. Alaphangon visznek haza 4-500-akat.

A hegesztö a q betüt speciel nem is ismeri. Vitatkozni sem lehet vele ertelmisegi szinten akkora p.raszt.

A többi ilyenröl nem is irok csak felhuzom magam.

2019. aug. 7. 06:33
 7/28 anonim ***** válasza:
64%
Én például ezért leszek sofőr,tudom milyen ez is egy élet forma, sok emberrel beszéltem már és volt is lehetőségem is sokszor el menni ismerõsökkel hetekre,van benne rossz is nyilván,fõleg a nagy meleg de hogy egész életemben ugyan oda járjak nap mint nap és az összes kollának a panaszkodásait hallgasam ezt én nem bírtam ki na jó 6 hónapig bírtam, de csak úgy hogy hétvégén mindig mentem valahova, például a kamionozásban az a jó ha tudod az angol nyelvet nagyon sok lehetőséged van cégek terén itt európában és azon kívül is, utazol, komfortzónádból ki lépsz és ha okos vagy és jól tudsz tervezni akkor még elég sokat tudsz kirándulni,új emberekkel megismerkedni,pénzt félre tenni ha szeretnél házat venni stb..
2019. aug. 7. 06:42
 8/28 anonim ***** válasza:
94%

lmaooooooo

"csak annyit kérdeztem tőlük hogy hogyan, hogy lehet az hogy nincs értelme az életüknek?"

Ha nem vágott erre senki tarkón, akkor jó csapatban dolgozol.

De komolyan, mondd, hogy nem voltál ekkora paraszt...

Egyébként a munkák nagy része ilyen, ne ringasd magad felesleges illizuiokba. Szerencsés az, aki nem úgy kel fel, hogy gyűlöli az életét és a munkáját dolgozzon gyárban, irodában, vagy bármiféle szakmunkaban.

2019. aug. 7. 06:57
 9/28 anonim ***** válasza:
91%
Aki 30 évet lehúzott 3/4 műszakban az már visszafordíthatatlan egészségkárosodást szenvedett.
2019. aug. 7. 07:06
 10/28 anonim ***** válasza:
68%

Annyira hülye vagy hogy az már fáj.

Ha ez ideje korán kiderült, hogy te sem vagy az a mókus alkat, akkor nem az a megoldás, hogy őket ócsárolod, vagy fogod a fejed hogy inkább öngyilkos lennél, hanem tennéd azt és küzdenél azért amiért mi is akik szintén utáljuk ezt a típusu életet. TANULJ, és fejlődj, hogy önmagad főnöke lehess..

Persze emberismerettel és némi élet tapasztalattal megadod majd a saját kérdésedre a választ, amennyiben tanulsz önismeretet. Mert ha nem, sosem fogod megérteni az embert mint olyant. És folyton hápogva tátogva nézel majd körbe aki nem olyan mint te és nem érted miért... ezt nevezik "buta embernek"... buta ember meg csak mókus jelölt lehet. Abból is az alsóbb réteg.

Rengeteg más terület van ahol nem kell mókusnak lenned. Így ne velük foglalkozz, hanem azokkal akik ilyen példát mutatnak neked.

2019. aug. 7. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!