Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azt mondtam a fönökömnek ma...

Azt mondtam a fönökömnek ma azért nem mentem dolgozni mert nagyon rosszul voltam. De ma délután a pasimmal voltunk étteremben és pont oda jött a fönököm is ma nagyon nézett most mit fog ezert szolni?

Figyelt kérdés

Nem volt nekem reggel sem semmi bajom csak a pasimmal akartam lenni. Elfogja hinni hogy azert nem mentem dolgozni mert rosszul voltam?

22N

2019. jún. 5. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
En mondjuk kirugnalak masnap, es nem azert mert 1 napot logtal, hanem mert hulyenek neztel. Ezzel a mentalitassal nem sokaig fogsz egy munkahelyen se megmaradni, ha a pasikazas fontosabb, mint hogy elvegezd amiert felvettek es amiert fizetnek.
2019. jún. 5. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem fogja elhinni,de biztos látott már ilyet.Ne foglalkozz vele,nem olyan nagy ügy ez.
2019. jún. 5. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Most már mindegy, szerintem ne magyarázkodj mert csak rosszabb lesz. Figyeld majd hogy hogyan viszonyul hozzád a következő hetekben, lehet majd látni hogy mekkora a baj. Bármi elképzelhető, attól kezdve hogy simán megúszod, túllép rajta és hamar elfelejtődik, egészen a másik végletetig hogy kezhetsz munkát keresni mert ki fog magának pécézni és keres okot hogy kirúghasson.

Ezt jól elszúrtad egyébként, lehetett volna több eszed, nem bőven ráértél volna pasizni hétvégén vagy a szabadnapodon? Vagy kérhettél volna hivatalosan egy nap szabit. Értelmetlen volt ez a sumákolás és vissza is ütött.

4/12 anonim ***** válasza:
77%

*de nem bírom amikor valaki a “pasim” szót használja*

Egyébként meg, én is kirúgnálak, pont amiatt amit az előttem lévő írt. Felnőtt vagy, ha hülye voltál, vállald is a felelősséget.

5/12 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez qrva gáz... miért nem vettél ki normálisan egy szabadnapot (hogy miért nem bírtad ki hétvégéig, azt nálad fel sem merem hozni...)? Nálam ez lett volna az első és egyetlen húzásod, pontosan azért, amit már írtak is; mert hülyének nézted a főnököd és feleslegesen sunyiskodtál - az külön vicc, h még van bőr a képeden megkérdezni, hogy el fogja-e hinni... tudod mit, el bzmeg, nincs itt semmi gond! x)
2019. jún. 5. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudhatjuk hogy egy vadidegen mit fog szólni.

Valószínűleg le fog neki esni a tantusz hogy hazudtál, én a helyében ki is rúgnálak. Máshogy is meglehetett volna oldani ezt.

2019. jún. 5. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Én kirúgnálak, mint a franc, remélem lebuksz :)
2019. jún. 5. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

Dolgoznak alattam, csináltak hasonlót. Csak ezért nem rúgtam ki, de soha többet nem bíztam benne,ezt éreztettem is vele. Végül ő ment el.

Nézd, ha érzed, hogy gáz vagy, kérj tőle elnézést, még lehet esélyed, de én nagyon rühellem a hazudós, link beosztottakat.

2019. jún. 5. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
amúgy pl. egy menstruációs görcstől lehet olyan rosszul lenni, hogy napközben órákig semmit se tudj csinálni, majd este már minden oké.
2019. jún. 5. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Persze, hogy elfogja hinni, hogy rosszul voltál és még meg is fog dícsérni, hogy milyen jó, hogy otthon maradtál betegen.

És hogyan igazolod ezt a napodat? Orvosi igazolással? Mert az táppénz csalás. Szabadsággal? Teheti, hogy nem engedélyezi és már is igazolatlan távollét lesz, ami fizetetlen, vagyis megszakítja a biztosításodat.

És igen teheri, hogy kirúg vagy kikezd, ellehetetlenít, hogy magadtól mondj fel. Bármi elképzelhető. De megdícsérni azt nem fog.

2019. jún. 5. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!