Lehet-e úgy használni egy vasúti bérletet, hogy "A" pontból "D" pontba megy vele valaki reggel "B" pont érintésével, s késő délután "D" pontból "C" pont érintésével megy haza az "A" pontba?
Az a probléma, hogy 2 külön vonalról van szó.
Egy vasúti bérlet A és B pont között korlátlan utazást biztosít 1 meghatározott vonalon.
Max 2 külön bérlettel tudnád szerintem megoldani, ami nem érné meg.
Illetve van még egy lehetőség, de az csak akkor érné meg ha teljes árú bérletet vásárolsz és a munkáltató nem téríti.
Start Klub Bónusz kártya:
Fél évre: 150.000 Ft
Egy évre: 250.000 Ft
Szerintem semmi trágyaság nincs benne
De érthetően leírnád melyik az a trágya település vagy is honnan hova szeretnél utazni akkor valószínűleg a pénztáros tudna privátban is válaszolni....
A válasz ésszerű, de én kikérném a MÁV véleményét is. Gondolom a kérdező a Szfvár-Pusztaszabolcs vonal valamelyik állomásáról utazik Pestre, és mivel a mellékvonalon ritkábban járnak a vonatok reggel, vagy du nem akar órákat várni a csatlakozásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!