Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azt mondtam a fönökömnek ma...

Azt mondtam a fönökömnek ma azért nem mentem dolgozni mert nagyon rosszul voltam. De ma délután a pasimmal voltunk étteremben és pont oda jött a fönököm is ma nagyon nézett most mit fog ezert szolni?

Figyelt kérdés

Nem volt nekem reggel sem semmi bajom csak a pasimmal akartam lenni. Elfogja hinni hogy azert nem mentem dolgozni mert rosszul voltam?

22N

2019. jún. 5. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy peched volt, hallod! Erre mondják, hogy "kicsi a világ". Én nem mernék ilyet tenni, mert sose lehet tudni, kibe botlasz bele, akár egy "jóindulatú" kolléga is elég...

Hidd el, nem érdemes kamuzni, csak kérni kellett volna egy nap szabit. Vagy ha már füllentesz neki, olyan helyen kellett volna találkozni a pároddal, ahol tutira biztos, hogy nem futsz össze a főnököddel.

Mi lett a sztori vége, azért írd meg!

2019. jún. 7. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Lehetsz reggel rosszul úgy, hogy délutánra elmúlik.
2019. jún. 9. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!