Nálam minden feldolgozva kivéve azt, hogy még mindig nem hivták le a közhiteles nyilvántartásból származó érettségi eredményeim. Idén érettségiztem... Így emiatt nálam is még 0 pont... Kezdek én is aggódni.
2018. júl. 16. 14:00
2/7 anonim válasza:
azért elég merész vagy te is, hogy utolsó nap töltöd fel, amikor volt rá előtte bő 1 hónapod..
egyébként meg középiskolai bizin és a díjon kívül semmit nem kellett volna feltölteni. Gondolom holtra boldogok hogy te is hosszabítod a procedúrát.. :D
(az hogy külföldi nem tudom mit takar, ha ott külön kérték akkor nem szoltam)
2018. júl. 16. 14:24
3/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem egy hétig tartott a feldolgozás és az még gyors volt, sokaknak jóval tovább tartott. Azért necces, hogy olyan későn adtad be, mert ha valamiért elutasítják, szerintem már nem lehet kijavítani a hibát így a határidő lejárata után. De ha nincs hiba a formátumban, méretben, minőségben, kép tatrtalmában, nem lesz gond
2018. júl. 16. 15:36
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem nincs semmivel gond... Romániába 11.-én kaptuk meg az érettségit. Elvileg 17.-ig volt nekünk a határidő. Ha valami probléma lett volna, eddig szoltak volna már?
2018. júl. 16. 15:41
5/7 anonim válasza:
11-én lezárult, előtte gondolom küldözgettek hiánypótlási felszólítást, utána már nem fognak. Szóval ha rosszul csináltál valamit az max 25-én derül ki.
2018. júl. 19. 18:06
6/7 A kérdező kommentje:
Na, mostmár ír pontokat. Akkor tuti minden rendben van?
2018. júl. 19. 19:44
7/7 anonim válasza:
Ha olyan pontszámokat ír ki, amiket ki kell írniuk, akkor minden rendben van. Viszont ha még nem dolgozták fel a bizonyítványod, akkor lehet hogy még több pontod lesz. Innen távolról nem látom az eredményeidet.
Ha nem annyi pontot ír ki, amennyit kellene, akkor FELTÉTLENÜL szólj a Felvi.hu-nak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!