Ti is alig éltek a munka miatt?
Én heti 50 órát dolgozom az építőiparban vidéken.
Szinte nevetséges órabérért, utálok már felkelni is miatta. Alig várom a hétvégéket amikor legalább azt csinálok amit akarok, de a fél napom azzal megy el, hogy a munkába járáshoz kimosom a ruháimat. Alig van kedvem élni is és röhej, hogy ez az élet értelme halálra dolgozni magam.
Más meg nem nagyon van, max a gyári munka de azt meg rühellem. Előtte közmunkán voltam azt szerettem, mert változatos volt kaszálás stb. De a pénz az qrva kevés volt.
Nem bántani akarlak, de ha nem tanultál, nincs szakmád, akkor mit vársz?
Hány éves vagy egyébként?
Mert ha még viszonylag fiatalabb vagy akkor tanulhatnál, képezhetnéd magad.
Na ne gyertek ezzel a miért nem tanultál szöveggel, mert ideges leszek. Én például kotanultam a belemet éveken keresztül, olyan szakmát választottam, mégis robotolok havi 210-et, ünnep lnap, hétvégén, éjszaka 12 órában, szóval ne gyertek azzal, hogy nem tanult. Nem lehet mindenki ötezredik mérnök, meg ügyvéd, meg kellene fizetni a szakmunkát is, mert lassan nem lesz, aki bekösse a légkondit!
Kérdező, válts munkahelyet, például olyanra, ahova nem elég csak az érettségi és tanulj mellette egy versenyképesebb szakmát,vagy ha tudsz, menj el felsőoktatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!