Ti is alig éltek a munka miatt?
Én heti 50 órát dolgozom az építőiparban vidéken.
Szinte nevetséges órabérért, utálok már felkelni is miatta. Alig várom a hétvégéket amikor legalább azt csinálok amit akarok, de a fél napom azzal megy el, hogy a munkába járáshoz kimosom a ruháimat. Alig van kedvem élni is és röhej, hogy ez az élet értelme halálra dolgozni magam.
Más meg nem nagyon van, max a gyári munka de azt meg rühellem. Előtte közmunkán voltam azt szerettem, mert változatos volt kaszálás stb. De a pénz az qrva kevés volt.
Én diplomás eladó vagyok. :)
Higgyétek el tanultam eleget, de mégse megyek vele sokra :D
Igaz szeretem a munkám, meg is becsülnek a cégnél és mivel egész napokat dolgozom, így nagyjából kétnaponta van két teljes nap pihenő.
De mivel a párom és mindenki más is dolgozik, ezeken a napokon egyedül intézem a kötelező ügyeket, és választhatok hogy a maradékban pihenek vagy behozom a lemaradást a háztartásban és egész nap dolgozom más díszletben, hogy rend legyen.
De sokszor így is csak unatkozom és várom, hogy a férjem hazaérjen. Egyedül a szabadidő se ér sokat.
Alig! A fene enné meg! 8,5ora/ nap, mert a tetvek még azt a pi csányi ebédidőt is ledolgoztatják.A hétvégék bár szabadok,de ott rohadok hétköznap fél8-4 ig, úgyhogy se az orvost, se hivatalos ügyeimet nem tudom elintézni.Pedig lenne bőven fontosabb dolgom is! Volna egy háztartásom is, azt is csinálni kéne, de munka mellett se időm, se energiám nem marad rá.
Nagyon elég lenne a nöknek napi max 4 óra munka is,ugyanis a háztartás, család is munkával jár és nem fogja a macska megcsinálni helyettem.
Tulajdonképpen a munka rabság.Rabok vagyunk, csak épp van egy kis napi kimenönk.Megalázo nagyon ez az egész.
Az öcsêm burkoló, vállalkozóival.
Sz#rrà keresi magàt.
Az építőipar nehéz ugyan, de ha jó vagy, kereshetsz is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!