Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 21 évesen (két napja) jegyezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen (két napja) jegyeztek el. Még folytatom a tanulmányaimat. Volt vagy van valaki ilyen helyzetben, mint én? Mennyi idő múlott el az esküvőig?

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Ez szerintem csak annyit jelent, hogy van egy olyan társ az életedben, akivel majd a jövőben házasodni szeretnél és ennek nyomatékot adtatok! Házasodni még ráér pár év múlva!
2014. júl. 28. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Egyetem alatt házasodtam, az eljegyzés után 8 hónappal. A tanulmányokat egyáltalán nem befolyásolja a házasság, és mivel nem akartunk még éveket várni rá, így megtartottuk az esküvőt :) Mivel félév közepén (márciusban) volt az esküvő, ezért csak a névváltoztatás bejelentése volt kicsit körülményes (először TO, utána felhívni minden tanár figyelmét rá, hogy így keressen a rendszerben). Sok csoporttársnőm esküszik/esküdött, de mivel általában nyáron, nekik elég volt csak bemenni a TO-ra még évkezdés előtt :)
2014. júl. 28. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Én jövőre akarom megkérni a párom kezét és én úgy tervezem, hogy rá 1,5-2 évre lenne az esküvő. Persze a párom és a szülei is pénzesebbek mint én jóval de én azért is tervezem tovább, hogy ne tőlük keljen nagy segítség anyagilag hanem nagyrészt én álljam én így gondolom.
2014. júl. 28. 00:19
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
20 múltam, mikor eljegyeztek, és rá 1,5 évre volt az esküvő, a 22. szülinapom előtt 1 hónappal.
2014. júl. 28. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem rengeteg fősulis ismerősömet jegyezték el, nemrégiben egyik barátnőm terhes lett (de már együtt élnek a mostmár férjével régóta) azthiszem 22 éves volt, most diplomázott, a 9 hónapos terhesen ment férjhez, kézhezkapta a diplomáját, majd 3 hónappal ezelőtt megszületett a kislányuk. Azthiszem a sorrend úgy volt,hogy eljegyezték egymást, gyerek, majd esküvő.

De most egy másik ismerősömnek kezét is megkérte a barátja két hete, ő is most 21 éves, harmadéves a főiskolán, úgy hallottam jövő nyárra tervezik az esküvőt.

2014. júl. 28. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én is 21 voltam, amikor eljegyeztek, 3 évvel később volt az esküvő, utána meg 4 évvel a válás. :S Nem akarlak riogatni, és tudom, hogy ez nem törvényszerű, de azért gondold meg jól.
2014. júl. 28. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Legalább együtt éltek? Nehogy úgy járj, mint osztálytársnőm, több éve van jegyben a párjával, mint mi összesen együtt a férjemmel.
2014. júl. 28. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem a férjem akkor jegyzett el mikor 24 éves voltam, tanultunk még mindketten. Az utolsó év volt hátra a suliból mindkettőnknek...

17 hónappal a lánykérés után volt az esküvőnk. Akkor már fél éve befejeztük mindketten a sulit, dolgoztunk, együtt éltünk 6 hónapja, és félre is tettünk az esküvőre:)

2014. júl. 28. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 23 évesek voltunk az eljegyzéskor én akkor végeztem az alapképzést, a párom negyedéves volt az orvosin. Akkor költöztünk össze. Már akkor úgy terveztük, hogy akkor házasodunk össze, amikor a párom végzi az orvosit. Már van dátumunk, zenészünk, éttermünk. :D pont egy év van még.

Én dolgozom, a páromat még támogatják a szülei, jövő nyártól allunk teljesen a lábunkra.

sok boldogságot!

24-L

2014. júl. 30. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!