Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen (két napja) jegyeztek el. Még folytatom a tanulmányaimat. Volt vagy van valaki ilyen helyzetben, mint én? Mennyi idő múlott el az esküvőig?
Nekem rengeteg fősulis ismerősömet jegyezték el, nemrégiben egyik barátnőm terhes lett (de már együtt élnek a mostmár férjével régóta) azthiszem 22 éves volt, most diplomázott, a 9 hónapos terhesen ment férjhez, kézhezkapta a diplomáját, majd 3 hónappal ezelőtt megszületett a kislányuk. Azthiszem a sorrend úgy volt,hogy eljegyezték egymást, gyerek, majd esküvő.
De most egy másik ismerősömnek kezét is megkérte a barátja két hete, ő is most 21 éves, harmadéves a főiskolán, úgy hallottam jövő nyárra tervezik az esküvőt.
Engem a férjem akkor jegyzett el mikor 24 éves voltam, tanultunk még mindketten. Az utolsó év volt hátra a suliból mindkettőnknek...
17 hónappal a lánykérés után volt az esküvőnk. Akkor már fél éve befejeztük mindketten a sulit, dolgoztunk, együtt éltünk 6 hónapja, és félre is tettünk az esküvőre:)
Szia!
Mi 23 évesek voltunk az eljegyzéskor én akkor végeztem az alapképzést, a párom negyedéves volt az orvosin. Akkor költöztünk össze. Már akkor úgy terveztük, hogy akkor házasodunk össze, amikor a párom végzi az orvosit. Már van dátumunk, zenészünk, éttermünk. :D pont egy év van még.
Én dolgozom, a páromat még támogatják a szülei, jövő nyártól allunk teljesen a lábunkra.
sok boldogságot!
24-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!