Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi legyen? Nektek hogy volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés

Eljegyzésre volt valamilyen dekoràció? És ha igen, mi volt az?

Mivel külföldön vagyunk, személyesen nem tudjuk meghívni akiket szeretnénk. Küldjünk egy visszafogott meghívót? Így személyesebbnek érzem, mint hogy a szüleink hívják meg...

2014. jún. 29. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdésedet.

Te és a jövendőbelid éltek csak külföldön, vagy a szüleid is? A meghívottak mind Magyarországon élnek? Ők utaznának az eljegyzési ebédre hozzátok, vagy ti haza?

Személy szerint úgy érzem, hogy eljegyzési ebédre felesleges meghívót küldeni. Felhívnám azokat, akiket ott szeretnétek látni, és szóban hívnám meg őket. Nem a szülőkön át.

Dekoráció meg bármilyen lehet, szerintem ez is egy kissé ünnepi alkalom, így ha van igény rá, miért ne? A stílusok és lehetőségek száma végtelen, de én egyszerűen elsősorban az asztalt dekorálnám és esetleg a falakat enyhén.

2014. jún. 29. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi nem dekorálunk, telefonon hívtuk meg az embereket. Igaz mi nem vagyuk külföldön. Hol lesz a bulitok?
2014. jún. 30. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Én és a párom vagyunk külföldön, otthon lesz az eljegyzés. Telefonálni sokba kerül, facebookon tartjuk a kapcsolatot, de kizárt, hogy ott hívjam meg. Inkább egy kis meghívót adnánk, szerintünk úgy személyesebb.

Asztal dekoràció lesz, de csak egy minimális. Pár gyertya, dekorgyöngy, kövecskék, ilyesmi.

2014. jún. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!