Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítetek eldonteni? Elég rossz helyzetben vagyok.Nem tudom,hogy nárcisztikus volt- e,vagy csak simán önző,egoista.
Mit vártál egy sikeres, pénzes, szexuálisan aktív pasitól?
Nem ő volt itt a nárci-egoizé, hanem te nem voltál elég NŐ.
Miért akarod címkézni, ez orvosi diagnózis egyébként is?!
Nem vele kellett volna megértetni, hogy nem jó, hanem magaddal, és szakítani már az elején.
Szerintem az volt, de most már teljesen mindegy.
Örülj, hogy megszabadultál tőle, viszonylag hamar.
Sracok, nem kiloni kell ezeket az embereket egy masik bolygora, hanem nem kell veluk jarni :D
Ez olyan, mint a biciklilopas: amig van ember, aki az ocskapiacon megvesz teljesen egyertelmuen lathatoan lopott kerekparokat, addig biciklitolvajok is lesznek, mert van ra kereslet.
Amig az ilyen szociopataknak lesz zsakmanya, addig nem fognak magukba szallni es elgondolkodni.
Napi nárcisztikus kérdés.
Talán azon kéne elgondolkodni, hogy a kedves nők miért nárcisztikus jegyekkel megáldott férfiakhoz vonzódnak. Magyarul bunkó, önző taplókhoz. Mert állítom a napi kérdések 90%-ban nem valódi nárcisztikusról van szó, hanem simán csak egy bunkó csávóról. Elhiheted van még milliónyi férfi a bolygón, aki nem lenne önző veled. Aki figyelne rád. Ja de ők "csak barát" szinten ragadnak. Hát akkor egészségetekre.
(Akinek nem inge...)
Simán önző, egoista.
A szürke ötven árnyalatát nem jó átvinni a valóságba, mert az csak mese. Egy igazi kapcsolat úgy működik, hogy meghallgatod a másikat, megérted mit szeretne és komprumisszum. Az a pasi nem volt képes a komprumsszumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!