Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barki hasonlo helyzetben mint en,hogy sok ido utan jegyeztek el?
Kaszkortol huszon kozepe, es igy gyerekkortol fiatal felnottkorba ertunk. 8 ev utan kerte meg a kezem. Mikor megtortent oromomben nagyjabol 2 honapig sirtam idoszakosan, mert lelkileg belul nagyon vartam. Valahogy mivel gondolom erre fokuszalhattam..azt lattam hogy akik frissen jottek ossze azon 6honapon belul fixen jegyesek es azonnal hazasok lettek. Most tenyleg nem azokhoz szol a kerdesem,bocsanat..akiket a masodik randin megkertek.
N
Ismerosomek igy voltak, pomt 8 ev multjuk volt, majd eljegyzes es szakitas :) vaalahogy minden megvaltozik amikor mar "hivatalos"....
Gratulalok essok sikert
16 évesen jöttünk össze, 7 év után jegyzett el. Az életünket tekintve nem érzem elkésettnek, ő akkor kezdett főállásban dolgozni, én még be sem fejeztem az egyetemet. Megtakarításunk sem volt annyi, hogy esküvőt szervezzünk.
Az meg megint egy másik kérdés, hogy a kapcsolatunk miatt sem éreztem elkésettnek, én nem vártam még tűkön ülve, mert voltak hullámvölgyeink és kételyeink. Ez nálatok nyilván nem feltétlenül van így.
De egyébként mi a kérdés? :)
Igen van de amúgy mi a kérdés lényege ?
Én 10 év után kértem meg a párom.
Jaj most a mi 8 evunket miert kell atultetni mas par 8 evere..
8+ ev utan kerte meg a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!