Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt barki hasonlo helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barki hasonlo helyzetben mint en,hogy sok ido utan jegyeztek el?

Figyelt kérdés

Kaszkortol huszon kozepe, es igy gyerekkortol fiatal felnottkorba ertunk. 8 ev utan kerte meg a kezem. Mikor megtortent oromomben nagyjabol 2 honapig sirtam idoszakosan, mert lelkileg belul nagyon vartam. Valahogy mivel gondolom erre fokuszalhattam..azt lattam hogy akik frissen jottek ossze azon 6honapon belul fixen jegyesek es azonnal hazasok lettek. Most tenyleg nem azokhoz szol a kerdesem,bocsanat..akiket a masodik randin megkertek.

N

2022. márc. 26. 02:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

#10 teljesen megertem! De,

Van egy olyan szamu ev, amikor mar az ember majdhogynem "elengedi". De akkor miert szakitottal vele? :( Visszaadtad a gyurut neki vagy kapasbol nemmel valaszoltal? :(

En nagyon orultem az eljegyzesnek mert en is nagyon vartam akkor, nalam az az ev volt igy lelkileg a hatar hogy ott mar ezt vagy meg kell lepni, vagy..

Es kb az utolso ilyen pillanatban megkert.

2022. márc. 26. 15:03
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem az 5-ös csak 3 éve van együtt a párjával (csak 9 éve ismeri).

Nekem személy szerint rosszabbul esne, ha a párom még nem érzi magától a késztetést, és pusztán az én örömömre, formaságból jegyez el. Szerintem akkor van itt az ideje, ha mindketten és a kapcsolatunk is készen áll rá. Azért ez nem egy ölelés, úgy érdemes, ha komolyabb szándék áll mögötte.

2022. márc. 26. 15:47
 13/31 A kérdező kommentje:
Akkor alljon a komolyabb szandek a szex mogott is, es akkor ertheto hogy a gesztusok elott is komooly a szandek. Legyen a szex is komoly szandeku. Ne egy reszeles..
2022. márc. 26. 15:50
 14/31 anonim ***** válasza:
72%

Igen,te érted jól.

A szándékaim komolyak, és ezt tudja,érzi is. Én csupán úgy gondolom,hogy nem ez a formális parádé az egyetlen módja annak,hogy ezt kifejezzük. Sokkal fontosabb,hogy a mindennapok hogyan telnek szerintem. Kicsit olyan képmutató dolognak tartom,mint a karácsonyi 1-2nap jópofizást a rokonokkal,majd leszarjuk egymást az év többi részében. :D

Persze értem ên, hogy ez egy gesztus értékű dolog,amivel nyomatékosítani lehet az elképzeléseket, amivel nekem nem is lenne bajom,csak azokat nem értem,ahol rohad az egész kapcsolat,és egy eljegyzés/házasságtól várják a fordulatot. Pont ezért nem látom manapság akkora fajsúlyát a dolognak, mert boldog boldogtalan eljegyzi egymást,/házasodik ha jó a kapcsolat ha nem.

2022. márc. 26. 16:02
 15/31 A kérdező kommentje:

#14 probaltam de nem tudok beledkotni.

Te uri ember lehetsz de nem mindenki az. Sok ffi..csak hasznalja a not. Nem tapasztaltam ezt a megalaztatast igy de..van ilyen.

2022. márc. 26. 19:33
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen egyetértek.Számból vetted ki a szót.

Mi is csak a jogi háttér miatt házasodtunk össze.

2022. márc. 27. 21:17
 17/31 A kérdező kommentje:

Mi? Tehat nem teljesen ERZELMI alapon? Csak a tarsadalmi megiteles es csaladi statusz miatt dontottetek igy?

Pl ne szoljak meg a parodat a munkahelyen!?

2022. márc. 27. 21:52
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Természetesen szeretjük egymást de nem ezért házasodtunk össze. Nem lettünk többek attól , hogy össze házasodtunk. Nem változott semmit tőle a mindennapi életünk.

Senkit nem szólnak e miatt senkinek semmit.

Az állam erőlteti a házasságot bizonyos támogatások és hitel konstrukciót igénybevételéhez.

Még ott van még az öröklés kérdése amibe beleszól a házasság.

Stb

Ha ezek nem lennének teljesen feleslegesnek gondolnám a házasságot.

És egyébként nem támogatom , hogy ezek szabályozása a házassághoz kötött.

2022. márc. 27. 22:05
 19/31 A kérdező kommentje:
Igen ezt eszrevettuk mi is! Mindent ehhez kotnek es az elso hazas adokedvezmeny is szerintem: egy megkulonboztetes. Mert ha valaki pl szingli.. akkor szakadjon meg vagy fizessen tobb adot vagy miert adozzon kevesebbet aki eppen nem hazas. !? Ezt en se ertem. Mondom ezt ugy hogy egy mini eskuvo kilatasban van! De aki egy szingli 30 koruli az meg jol b****ra korulbelul..
2022. márc. 28. 00:08
 20/31 A kérdező kommentje:

Ja meg az hogy ha 50 evet leel egy par egyutt..van gyerekuk is es az egyik fel elhunyt de nem hazasok..akkor a gyerek kap mindent es az ozvegy szuloje meg kb konyorogjon a kozos gyermeknek vagy mi.

Masik durva dolog hogy ha ne adj isten elhuny az egyik fel es kozos az ingatlan stb stb akkor nem kap semmit akinek a parja elhunyt! Minden megy az elhunyt szuleinek testvereinek.. ez komoly..

Es ezt mind ugy irom hogy ez nem fog erinteni mert addigra alairjuk.

De ez a tobbi emberrel szemben igazsagtalan es megalazo. Siman utcara tehetik az elhunyt szulei azt akinek elhunyt a parja..

Tehat nem eleg hogy gyaszol..kikeszul..meg az utcara is tehetik a parja szulei.

Errol mit gondoltok? De az eredeti kerdes ez a sok ido utan dolog. Mondom engem kamaszkorban ismert meg :D es ra 8+ evre kert meg. De akik most jonnek ossze!! Hoho.. nem viccelek 6 honapon belul a hazassagkoto terembe vannak!

2022. márc. 28. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!