Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barki hasonlo helyzetben mint en,hogy sok ido utan jegyeztek el?
Kaszkortol huszon kozepe, es igy gyerekkortol fiatal felnottkorba ertunk. 8 ev utan kerte meg a kezem. Mikor megtortent oromomben nagyjabol 2 honapig sirtam idoszakosan, mert lelkileg belul nagyon vartam. Valahogy mivel gondolom erre fokuszalhattam..azt lattam hogy akik frissen jottek ossze azon 6honapon belul fixen jegyesek es azonnal hazasok lettek. Most tenyleg nem azokhoz szol a kerdesem,bocsanat..akiket a masodik randin megkertek.
N
A tobbseg azert van a hazassagkoto teremben fel ev mulva mert jon a baba..munkatarsamek is igy voltak, terhes lett a lany, gyors eljegyzes-akkor voltak egyutt egy eve-, eskuvo, mire a gyerek megszuletett, akkor voltak masfel eve egyutt. Masik ismerosom 4 honap kapcsolat utan lett terhes, ott is eljegyzes-eskuvo (a kapcsolat 9.honapjaban), utana szuletett a baba. Bar ez utobbi par mar nincs egyutt, pedig a kislany meg csak most lett 2 eves.
Szoval en ezekre a gyors eskuvokre nem adnek, nem biztos, hogy kiallja a hazassaguk az ido probajat, hiszen ha nem csuszott volna be a baba, nem lett volna hazassag belole.
De ezekben az esetekben a csajok tuti biztos hogy szerettek volna babat! Ez fix. Hisz azert vallaltak es nyilvan "menet"kozben sem ellenkeztek ez ugyben.
Vagy jol sul el az ilyen ferj fogas vagy nem.
De en arra eskuszom hogy jobb a baba a hazassagkotes utan valamikor. :)
Nem torok palcat felettuk de szerintem ezekben az esetekben a nok biztosan akartak a babat. Es ha a ferfi se ugykodott az ellenkezojen akkor a ferfi IS akarta! Hisz azert ugy csinalta mert akarta hogy apava valjon. Nemde?
Kedved Kérdező!
Nekem ez szúrt szemet:
"En nagyon orultem az eljegyzesnek mert en is nagyon vartam akkor, nalam az az ev volt igy lelkileg a hatar hogy ott mar ezt vagy meg kell lepni, vagy..
Es kb az utolso ilyen pillanatban megkert."
Erre nagyon kíváncsi lennék bővebben. Csak ráhibázott??? Vagy hogyhogy pont akkor kért meg? Esetleg céloztál neki valaha erre? Esetleg pont abban az évben?
Vagy egyszerűen csak másképp kezdtél el viselkedni vele akár tudattalanul is, "már nem is érdekel" alapon? Mert az is lehet ezt érzékelte és beparázott. Nagyon kíváncsi vagyok!!
Köszönöm, ha válaszolsz!
Erre nem tudok mit :D
Ez a valoban pont eltalalta-helyzet. Mar elotte 2-3 evvel..beszelt arrol, hogy eljon majd azzz a pillanat. Es eljott. Ez puszta szerencse hogy nalam az utolso ponton volt mar annyi ido utan. Teljesen varatlan eleve nem lehetett ha 2-3 evvel elotte tobbszor esett rola szo. Majd utana megtortent. Egyebkent az osszes ilyen komoly dolgot konyebb lenne mindenkinek nyiltan atbeszelni, tudom..oda lenne a meglepi viszont fix dolgok ele lennenek allitva az emberek. Igy ezentul en is mindent amit erzek szeretnek en mindenkinek nyiltan elmondom majd, nem celozgatok.
Köszönöm, hogy válaszoltál! Valójában ezt vártam, hogy azt írd, hogy csak ráhibázott, tehát nemtudatos volt amit "csináltál". Én azt gondolom, hogy valósznűleg megváltozott a viselkedésed, amit ő érzékelt... Igenis megérezhette, hogy "rezeg a léc"... Nyilvánvaló, hogy egészen apró jeleket közvetítettél felé, hiszen szakítani akartál, így eleve lehetetlen, hogy pont úgy viselkedj, mint amikor minden rendben. Ha már valaki ezen gondolkodik, megváltozik a viselkedése, még ha csak picit is, de biztosan! Amit a másik igenis megérezhet, ha "kapcsolódnak"- ennyi idő után pedig igenis kapcsolódnak a párok lelki szinten is és ha valóban szeretik egymást és tényleg összetartoznak, akkor mindig minden "pont jókor" történik. Persze lehet butaság, ez csak az én véleményem!
Nagyon gratulálok nektek, sok boldogságot!!!!
Kb sirva olvastam amit irtal! ❤️❤️ Valoszinuleg igy volt. Talan nem is olyan apro jelek hiszen ugy ereztem akkor hogyha azt nem szeretne,elfogadom,de akkor mast se akarjon tolem azt is elfogadtam volna es nem eroszak. Valoszinuleg valami tudat alatt kapcsolt ki nalam es azon a ponton elengedtem es hagytam annyi lehetoseget hogyha o akarja: megfogja,amit elengedtem.
Megfogta :D es szerintem igy meg nem orultem semminek. :D Tehat ugy gondoltam hogy jo barmi lesz: elfogadom elengedem. Ha akar, akarom. Es konkretan azon a heten tette fel a kerdest. Ra par napra a csaladja elott allhattam nem ugy mint regen..baratno,hanem menyasszony es igen valahol adott egy plusszt de legbelul miattunk fontos nem a kifele vilagnak. Csak ugye az impulzusok kivulrol jonnek es nekem lelkileg nem volt mindegy hogy a parja-menyasszonya vagy mondjuk csak a "fiam csaja" vagyok. Nem mindegy.. Meg megmondom oszinten ez tok sok szempontbol sokfelekepp elsulhetett volna: gimnazista korom ota vagyunk egy par. Kb 8 ev utan van az a pont hogy akkor vagy igy vagy ugy.
❤️
Mi több mint 8 éve vagyunk együtt, és a harmincas éveink elején járunk. Célozgatott rá, hogy idén meg fog kérni, de én már nem hiszek neki. Őszintén szólva nem is tudom, mit tennék ha megkérne. Ennek már semmi varázsa nem lenne, ráadásul az emberek többsége értetlenül állna előtte, hogy mire várt eddig. Kínosan érezném magam, és már ennyi idősen nem tudnék olyan boldog és felszabadult, esküvőjére izgatottan készülő fiatal menyasszony lenni, mint ahogy gyerekkorom óta szerettem volna. Belefáradtam a sok várakozásba, csalódtam és ott van bennem az örök keserűség, hogy miért? Miért nem érek neki annyit?
Úgyhogy ha járnak itt olyan férfiak, akik évek óta húzzák a barátnőjük idejét, hagyjátok abba. Vagy legyetek tisztességesek, és mondjátok meg, hogy soha nem fogjátok elvenni, vagy ne várjatok tovább, ne fosszátok meg a szerelmeteket a boldogságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!