Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennétek rá a párotokat hogy eljegyezzen?
másfél éve vagyunk együtt a párommal, és kezdem úgy érezni hogy egyre jobban vágyom arra, hogy végre eljegyezzen, majd pár év múlva elvegyen és boldogan éljük az életünket. Én mindig is családközpontú és gyermekimádó voltam, így kérlek titeket ne ítéljetek el azért mert én nem a szórakozásra és a féktelen lerészegedésre vágyom, hanem inkább egy boldog családra. 20 éves vagyok, tudom ez korai, de tényleg nem tehetek róla, az az igazi régimódi családkedvelő nő vagyok:-)
A lényeg a lényeg, szeretném ha továbblépne a kapcsolatunk a párommal, csak nem tudom mivel lehetne jobban a tudtára adni, hogy én már vágyom erre. Tudja rólam hogy nagyon családcentrikus vagyok, emellett szeretek főzni mosni és takarítani is, beszéltünk is már erről és a tudtára adtam hogy jó lenne már lépni, de mégsincs semmi változás..
Én csak azt szeretném ha eljegyezne és valami jelét adná végre hogy tényleg jó helyen járok.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!