Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el, hogy eljegyezzen? /bővebben lent/
Legyél türelmes. Minek akarod siettetni? Ha szeret, minek a gyűrű? Elég majd házasságkötéskor.
Basszus... olyan megalázó ez egy nőnek! Minek "rávenni", hogy eljegyezzen... ha már most manipulálni akarod, hogy fogsz tudni leélni mellette egy életet???
*mondjuk
Amúgy,hogy a kérdésre is válaszoljak(persze itt az is számít,hogy együtt éltek-e)próbáld meg felhozni -de csak finoman- a család témát és kérdezd meg,hogy mit gondol erről.
Ne eröltezsd majd ha akar eljegyez,visszagondolva hidd el h szarul esne majd h neked kelett szolni azért h eljegyezzen.
sokkal jobban megvan a varázsa ha magátol kér majd meg.
Remélem megéri várni,mert elég furcsa h egy fiu nem akar együttlenni,még ha vallás miatt is,ennél már csak az lenne a roszabb ha majd kiderülne hogy nem müködik a dolog köztetek valami miatt mert akkor elment rá a sok éved.Abba sem érdemes belemenni hogy majd ha lesz esküvő lesz sex mert mivan ha valami nem stimmel majd,ne akor keljen megtudni.Amúgy attol h megkérne lehet h évekig nem venne el és az megint még gázabb szóval max célozzgass rá de ne mond neki hogy jegyezzen el,mert az eröltetett.Rokonomon röhög az egész rokonság mert ő sem érte be avval h vár hanem "elvette" a csávót és így elég hülyén jött le a dolog,gyerekük is lett,hát mit ne mondjak a fiu mondta h egyiket sem gondolta még,de rokonom tett rola,nos hát ha neki ez jo,a lényeg hnagyon önzö dolog,föleg h igazábol a fiu még nem akarta.Annyi a szerencséje a rokonnak h a fiu elég hüséges és jo gyerek és így elvannak,de látszik a csávon h nem így képzelte el a dolgokat.Várj még kicsit biztos ha komolyan gondolja lép majd amint ugy érzi h készen áll rá.
Mondjuk azt nem egészen értem, mert ha ő nem csinálhatja, de akarja, akkor pont hogy elvenne miatta... szóval te nem csinálhatod és ő szeretné. De te is szeretnéd, csak ahhoz össze kell házasodni...
Bocsi, de szex miatt házasodni gááz.
hát... szerintem is hülyeség rávenni(rávezetni). én is két éve vagyok együtt a párommal minden jó szép nincsenek nagy konfliktusok és mégsem rágódok ilyenen. nálunk már felkerült témaként de nem foglalkozom igazából vele. ha szeretne eljegyez ha nem szeretne akkor meg ráér.
L*-*
Ne akard ráerőltetni az akaratodat. Majd ha ő úgy érzi hogy itt az idő biztosan el fog jegyezni.
Türelem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!