Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennétek rá a párotokat hogy eljegyezzen?
Figyelt kérdés
másfél éve vagyunk együtt a párommal, és kezdem úgy érezni hogy egyre jobban vágyom arra, hogy végre eljegyezzen, majd pár év múlva elvegyen és boldogan éljük az életünket. Én mindig is családközpontú és gyermekimádó voltam, így kérlek titeket ne ítéljetek el azért mert én nem a szórakozásra és a féktelen lerészegedésre vágyom, hanem inkább egy boldog családra. 20 éves vagyok, tudom ez korai, de tényleg nem tehetek róla, az az igazi régimódi családkedvelő nő vagyok:-)
A lényeg a lényeg, szeretném ha továbblépne a kapcsolatunk a párommal, csak nem tudom mivel lehetne jobban a tudtára adni, hogy én már vágyom erre. Tudja rólam hogy nagyon családcentrikus vagyok, emellett szeretek főzni mosni és takarítani is, beszéltünk is már erről és a tudtára adtam hogy jó lenne már lépni, de mégsincs semmi változás..
Én csak azt szeretném ha eljegyezne és valami jelét adná végre hogy tényleg jó helyen járok.
Mond meg kerek perec mik a teveid,kérd hogy jegyezzen el,meg hát h te gyerekre vágysz majd meg ilyenek,hát lehet nem eljegyzés hanem szaítás lezs,199 éves fiú még nem apának valo de ewgy 20 23 sem igazán érett még rá.20 évesen meg neked is buliznod élned kéne kicsit nem családra gondolni mert ez szép és jo de 30 évesen ne két gyerekkel akard majd elkezdni amit most kihagysz.Ja és a lényeg hogy dolgoztok fenn tudtjátok tartani magatokat önnálóan ,plussz ha lesz még pici is,nem fejtem ki mivel jár a gyereknevélés mert szép a családcsentikus gondolkodásod csak a feltételket is meg kell teremteni hozzá...
28N
2010. aug. 13. 19:41
22/61 anonim válasza:
egyébként meg őszintén mond meg Neki, mire gondolsz!
2010. aug. 13. 19:43
23/61 anonim válasza:
199 helyet 19 bocsi beragadt az a nyomorult kilences .
24/61 anonim válasza:
Milyen női praktikákat akarsz? Mi a fenéért akarsz játszmázni? Akkor van értelme az egésznek, ha ő teszi meg ezt a lépést, méghozzá azért, mert Ő így akarja és nem azért, mert TE ezt akarod. Érzed a különbséget? Ne azért kelljen megtörténnie, mert önző dög vagy és te így akarod. Miért nem lehet szépen, boldogan élni és megvárni, míg kialakul benne mindez ? Másfél év kakit sem ér, igazán majd most jönnek elő a negatív dolgok is. Takarózhatsz azzal, hogy érettebbek vagytok.. A házasság, de az eljegyzés is két ember közös döntése, nem azért jönnek létre, mert az egyik verdesi magát. Jó lenne, ha sajnálatból tenné meg? Aligha. Illene tiszteletben tartani a másik igényeit, vágyait is, nemcsak azzal foglalkozni,hogy a sajátodat hogyan érd el. Mert ennek így jó vége nem lesz.
25/61 anonim válasza:
azért nem óhajtja a jelét sem adni mert még fiatal és valószínű nem is akarja. szerintem ha egy lány közli hogy ő bizony eljegyzést akar azzal meg el is veszti az összes romantikáját az egész dolog. de ne haragudj itt a korról is szó van, az egy dolog hogy te 20 évesen családcentrikus vagy és mindenáron eljegyzést akarsz de azért szerintem irreális azt várni egy 19 éves fiútól aki most kezdi igazán a felnőtt életét hogy rögtön elkötelezze magát (még ha ez "csak" egy eljegyzés is.) persze te tudod, ha annyira türelmetlen vagy akkor mond meg neki kerek perec..
2010. aug. 13. 19:50
26/61 A kérdező kommentje:
Az a baj nincs annyi szöveghely, meg időm se hogy leírjam az egészet, de hidd el nem én vagyok az önző. és nem akarok én semmivel se takarózni. azt hogy önző, én már mondtam neki, mert ő anno elmondta hogy hogy lesz, engem meg valahogy elfelejtett megkérdezni jó-e ez így vagy sem. csak fogjam be a számat és törődjek bele. úgyhogy kedves válaszoló ne itélkezz amig nem kérdezel rá, és nem válaszolok:)
2010. aug. 13. 19:51
27/61 anonim válasza:
Ha így pattogsz, akkor itt mégiscsak ráerőltetésről van szó...
2010. aug. 13. 19:54
28/61 anonim válasza:
Mi vagyunk a 22 évesek, ne törődj senkivel, mi sem törődünk... :) Eszi is a fene a sok szingli 30-ast az esküvőn is, savanyú a szőlő... :) Én nem teszem másoktól függővé a boldogságom... Mind a kettőnk szülei, a párom anyuja 19 volt, apuja 20, anyum 18 volt, apum 25 együtt vannak még!!!
2010. aug. 13. 19:55
29/61 A kérdező kommentje:
nem ráerőltetés értsd már meg. régen ő mondta hozta fel témába és el is hitette velem hogy meg fogja kérni a kezem...kétszer, ha érdekel. szerintem azért valahol érthető hogy csalódottan reagálok és nem tetszik ha ezek után ő eldöntötte hogy mégis inkább máshogy lesz és önző módon nem érdekelte hogy én mégis mit gondolok.
2010. aug. 13. 19:57
30/61 anonim válasza:
Mmint annyi idősen házasodtak össze... Mind a ketten nagy családból vagyunk, nagyot is szeretnénk. Mondjuk nem most, 10 év múlva. Azért az esküvő nem egy gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!