Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennétek rá a párotokat hogy eljegyezzen?
másfél éve vagyunk együtt a párommal, és kezdem úgy érezni hogy egyre jobban vágyom arra, hogy végre eljegyezzen, majd pár év múlva elvegyen és boldogan éljük az életünket. Én mindig is családközpontú és gyermekimádó voltam, így kérlek titeket ne ítéljetek el azért mert én nem a szórakozásra és a féktelen lerészegedésre vágyom, hanem inkább egy boldog családra. 20 éves vagyok, tudom ez korai, de tényleg nem tehetek róla, az az igazi régimódi családkedvelő nő vagyok:-)
A lényeg a lényeg, szeretném ha továbblépne a kapcsolatunk a párommal, csak nem tudom mivel lehetne jobban a tudtára adni, hogy én már vágyom erre. Tudja rólam hogy nagyon családcentrikus vagyok, emellett szeretek főzni mosni és takarítani is, beszéltünk is már erről és a tudtára adtam hogy jó lenne már lépni, de mégsincs semmi változás..
Én csak azt szeretném ha eljegyezne és valami jelét adná végre hogy tényleg jó helyen járok.
Szerintetek?
Attól még, hogy gyereknek tartunk egy 19 éves fiút, nem savanyú a szőlő.
Üdv: egy 25 éves szingli nő
Kedves 19:57-es válaszoló
Lehet igazad van, és nem itt kéne tanácsot kérnem, hiszen a kapcsolatom részleteit, ami miatt ennyire vágyom erre úgyse tudja és értheti senki amíg el nem mesélem az elejétől a végéig:)
Amúgy párom szülei 18évesek voltak mikor összeházasodtak, ez csak a mai felfogás hogy 30évesnek kell lenni hogy rossz szó nélkül összeházasodhass.. De! ez engem, és mint kiderült a páromat se érdekli, így konkrétan nem érdekel ha valaki rosszat gondol erről.
Nektek nagyon sok boldogságot kívánok, és hatalmas családot!:-)
kedves utolsó!
épp ez a baj hogy mostmár nem tudom igazat mond vagy sem:) ezekre nem akartam itt kitérni, de látom enélkül nem lehet, mert belekötnek az emberbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!