Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vennétek rá a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vennétek rá a párotokat hogy eljegyezzen?

Figyelt kérdés

másfél éve vagyunk együtt a párommal, és kezdem úgy érezni hogy egyre jobban vágyom arra, hogy végre eljegyezzen, majd pár év múlva elvegyen és boldogan éljük az életünket. Én mindig is családközpontú és gyermekimádó voltam, így kérlek titeket ne ítéljetek el azért mert én nem a szórakozásra és a féktelen lerészegedésre vágyom, hanem inkább egy boldog családra. 20 éves vagyok, tudom ez korai, de tényleg nem tehetek róla, az az igazi régimódi családkedvelő nő vagyok:-)

A lényeg a lényeg, szeretném ha továbblépne a kapcsolatunk a párommal, csak nem tudom mivel lehetne jobban a tudtára adni, hogy én már vágyom erre. Tudja rólam hogy nagyon családcentrikus vagyok, emellett szeretek főzni mosni és takarítani is, beszéltünk is már erről és a tudtára adtam hogy jó lenne már lépni, de mégsincs semmi változás..

Én csak azt szeretném ha eljegyezne és valami jelét adná végre hogy tényleg jó helyen járok.

Szerintetek?

2010. aug. 13. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy. Megvárnám, amíg magától kialakul benne az érzés.
2010. aug. 13. 19:17
 12/61 anonim ***** válasza:
72%
Nem biztos h 19 20 évesen kell házasodni, 28 meg 30 évesen meg elválni három gyerekkel.Szerintem várjatok még,nem lóverseny.
2010. aug. 13. 19:19
 13/61 anonim ***** válasza:
77%

Sehogyan. Miért kell rávenni a másikat arra, hogy eljegyezzen, ennek magától kell megtörténnie nem szabad erőltetni.

Azért beszéljetek erről, hogy ki hogyan is gondolja a jövőt illetően, milyen elképzeléseitek vannak, de sosem tudhatod mit fog hozni a sors kb. 3 év múlva. 20 évesen még fiatal vagy, de az élet majd igazolja a döntésed helyességét.

ha a párod jelenleg úgy érzi ezt még nem akarja, azzal nem biztos hogy azt jelenti, hogy később sem. Mióta vagytok együtt mennyi idős a párod? Én 20 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, 24 éves voltam amikor hozzámentem feleségül. 4 éve már házasok vagyunk, igaz nem bántam meg a mai napig, nagyon szeretem a férjem, de 20 évesen még fiatal vagy az eljegyzéshez hidd el,

2010. aug. 13. 19:19
 14/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes erőltetni, azzal csak még jobban elbizonytalanítod. Valószínűleg nem áll még készen erre a lépésre, ez a férfiaknak általában lassabban megy, mint a nőknek. Várj türelmesen! Másfél év még semmi, vannak, akik évekig járnak az eljegyzés előtt.
2010. aug. 13. 19:20
 15/61 anonim ***** válasza:
79%
19 éves fiút rábeszélni az eljegyzése... hát nem tudom. ha tényleg úgy érzi akkor úgyis eljegyez felesleges ezt erőltetni pláne ennyi idősen.
2010. aug. 13. 19:26
 16/61 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés hogy korainak tartja-e bárki is vagy sem, és azt sem mondtam hogy hétvégén férjhez akarok menni. Annyit mondtam hogy a párom aki tudja hogy nagyon családcentrikus vagyok (ebből fakadóan nem vágyom arra hogy a BedBeach-en rázzam a seggem a többi kopasz nagydarab állattal, hanem családra vágyom, de nem mindenre most, most csak eljegyzést szeretnék) szóval hogy a párom aki tudja hogy családcentrikus vagyok nem óhajtotta eddig semmi jelét adni hogy ő is így gondolja.
2010. aug. 13. 19:30
 17/61 anonim ***** válasza:
86%

19 éves sráctól ilyen elköteleződést várni nem szabad.Ő valóban lasabban ér,mint te,ezért szokták azt javasolni,hogy a fiú legyen az idősebb,mert akkor kb. egy érettségi szinten vannak.

Még 30 évesen is nehezen kötelezik el magukat a férfiak,de 19 évesen azt várni,hogy minden álma az esküvői öltöny és a babapelenka legyen,szerintem irreális.

Ha nem akar most még eljegyezni,az nem azt jelenti,hogy nem szeret.De gondolom ez az első komoly kapcsolata,ne dobd mindjárt mélyvízbe egy gyűrűvel.

2010. aug. 13. 19:30
 18/61 anonim ***** válasza:
35%
Mi 22-k vagyunk mind a ketten, 5 éve vagyunk együtt. Én kész tények elé állítottam, Ő meg nem tiltakozott... :) Magátón nem jutott volna eszébe 40 évesen sem, mert Ő nem ilyen. :D Én mindig erre vágytam, Ő meg akkor boldog, ha én az vagyok, és ennyi. Nem érdekel, ha lepontoznak az sem. Mi már ott tartunk, hogy 40 nap van az esküvőig. Most táncot póbálunk, nagyon vicces, kis suta... :) Nagy a szerelem, 6 év ismerettség után is... :) És közösek a céljaink (egyetem (jelenleg), munka (jelenleg), lakás (később). 22/L :)
2010. aug. 13. 19:39
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem se jó az, ha rá akarod venni. Esetleg ültesd le egyszer, és kérdezd meg, hogyan vélekedik a kapcsolatotokról, el tudná-e veled képzelni hosszabb távon. Aztán majd meglátod, mit válaszol. De semmiképpen se erőltesd, nem lenne jó vége szerintem. :(

Sok boldogságot!

2010. aug. 13. 19:39
 20/61 anonim ***** válasza:
87%
25 és fél éve svoltam, mikor a párom eljegyzett...én akartam, ő az én kedvemért tette-már elvált volt-később rájöttem, ez neki oylan volt, mintha a fogát húzták volna..nem láttam tovább az orromnél, annyira a fellegekben jártam, annyira a mindenem volt...majd mikor rátértem arra, hogy esküvő...na, aegy évig bírta, majd azzal a kegyes szöveggel rúgott ki 2 hónap vacilálás után, hogy ő féla hűzasságtól, már gyereket sme akar, de nem akar tartoztatni, legyek mással boldog...már a kapcsoalt elején tudta, kézkérés előtt már volt egy hosszabb szakítás...mikor újra összejöttünk, megbezséltük a kényes témákat..rákérdeztem ezekre, azt mondta, el tudja képzelni, hoyg babánk legyen és az esküvőben is benne van...valójában nem, scak magának sem vallotta be, önzőbb volt, mert akart engem-de minden felelősség nélkül-csak kettesben akart lenni. Nem volt őszinte és sokkal jobban megsérültem, mintha akkor komoylan bevalja önmagának, mit is akar valójában. Ugyanezt csinálta a házasságában is, nem vallotta be, mit akar igazán, majd fűt-fát hibáztatott, legfőképpen a feleségét...most együt van egy nővel...tudom, hogy nem boldog mellette(és a közös ismerőseink is ezt bezsélik a háta mögött), hiányzom neki, de a nő meddő, nem lehet gyereke...és megalkuszik az exem,enm tanul, és ezért már a harmadik nőt fogja majd tönkretenni maga mellett..ezt scak azért meséltem el, mert az ember jól gondolja meg mit akar...szív mélyéből kell érezni, hogy mit akar,nem lehet hazugságokra építeni..őszintén szólva, kedves kérdező, nem hiszem, hogy egy 19 éves fiú el szeretne venni...sajnálom hogy ezt kell mondjam, azért mert családcentrikus vagy, még nem elég egy család összetartásához. Éld az életed, élj mert 20 éves vagy, élvezzd a szerelmet, tűzz ki célokat, de az ne egy 19 éves "gyerek" legyen.
2010. aug. 13. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!