Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vennétek rá a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vennétek rá a párotokat hogy eljegyezzen?

Figyelt kérdés

másfél éve vagyunk együtt a párommal, és kezdem úgy érezni hogy egyre jobban vágyom arra, hogy végre eljegyezzen, majd pár év múlva elvegyen és boldogan éljük az életünket. Én mindig is családközpontú és gyermekimádó voltam, így kérlek titeket ne ítéljetek el azért mert én nem a szórakozásra és a féktelen lerészegedésre vágyom, hanem inkább egy boldog családra. 20 éves vagyok, tudom ez korai, de tényleg nem tehetek róla, az az igazi régimódi családkedvelő nő vagyok:-)

A lényeg a lényeg, szeretném ha továbblépne a kapcsolatunk a párommal, csak nem tudom mivel lehetne jobban a tudtára adni, hogy én már vágyom erre. Tudja rólam hogy nagyon családcentrikus vagyok, emellett szeretek főzni mosni és takarítani is, beszéltünk is már erről és a tudtára adtam hogy jó lenne már lépni, de mégsincs semmi változás..

Én csak azt szeretném ha eljegyezne és valami jelét adná végre hogy tényleg jó helyen járok.

Szerintetek?

2010. aug. 13. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

20:32-es tökéletesen igazad van.

csak tudod ha valakinek bogarat ültetnek a fülébe, főleg egy ilyen témában ami abszolút nem játék akkor az azért komoly és fájó dolog tud lenni ha mégsem igaz. én nem kényszeríteni akarom, mert nem vagyok egy ostorral csapkodós minden akaratát érvényesítő nő, csak elérni hogy így érezzen. de lehet tényleg nem kéne mégcsak ezt se elérnem, majd úgyis kialakul. mindegy, lekell még nyugodnom mert sok volt ez az akarom és mégsem dolog.

de azért köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 13. 20:37
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
de pont a lényeget nem érted. ez olyan dolog hogy van jön nála magától vagy nem . nem lehet rávenni, rávezteni, illetve lehet de akkor az nem az ő őszinte akarata és megette a fene az egészet.
2010. aug. 13. 20:38
 53/61 A kérdező kommentje:
tudom, és nem is beszélek már erről jóideje, csak most megint felhozta a témát és eszembe juttatta a régi dolgokat...azt is elmondtam neki hogy ha majd rájön hogy ugyan mibaja volt ezzel, (főleg úgy hogy ő akarta) akkor számítson arra is hogy lehet nemet fogok mondani..mert engem se kell hülyének nézni
2010. aug. 13. 20:41
 54/61 anonim ***** válasza:
84%

Engem a 19. születésnapomon jegyzett el az akkor 25 éves exem, akkor 10 hónapja voltunk együtt. Mint utóbb kiderült, azért akkor, mert egy hónappal később kezdtem a fősulit, és annyira bizonytalan volt magában, hogy ezzel akart "megbélyegezni", hogy már messziről látsszon rajtam, foglalt vagyok, és még véletlenül se mozduljon rám senki sem... Nem mondom, nagyon büszke voltam arra, hogy menyasszony vagyok, de persze nem ez tartott vissza attól, hogy félremenjek, nagyon szerelmes voltam. Aztán eltelt 3 év, és nem történt semmi, egy lépést sem haladt előre a kapcsolatunk. Ő azt hiszem, úgy érezte, hogy a karikagyűrűvel megtett mindent, amivel egy életre bebiztosíthatja magát. De nem, és a sok helyreállító próbálkozásom, beszélgetések, semmi nem segített. Végül az eljegyzést követően 3 évvel szakítottam vele.

És bár amióta az eszemet tudom, családra, gyerekekre vágyom, soha, egyetlen percig nem bántam, hogy mindezt nem vele vállaltam!

Most negyedik éve élek a jelenlegi párommal gyűrű, lánykérés, miegymás nélkül, de persze a lehetőséget a későbbiekre fenntartva (értsd: nem kosaraznám ki, ha megkérne, de ez nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy tudjam, boldog vagyok vele, nem ettől függ a kapcsolatunk minősége. Ez maximum a hab lehetne a tortán, vagy a fincsi eper a hab tetején :) És ezzel együtt tudom, hogy azt akarom, ő legyen a gyermekeim apja, nem más. Bár már rég lehetne gyerekem, ha az exemmel maradtam volna... de akkor most valószínűleg egyedül, vagy egy nagyon-nagyon rossz, boldogtalan házasságban nevelném.

Ezzel csak két dologra szeretnék rávilágítani:

1. akármilyen érettek is vagyunk 20 évesen (nem kétlem, hogy az vagy, én is az voltam), azért kevés esetben tudhatjuk ennyi idősen biztosan, hogy mit akarunk, de ezt persze csak később tudjuk meg, mikor az élet igazolja, vagy épp cáfolja ennyi idős kori terveinket és elképzeléseinket.

2. bármelyik kapcsolatot képesek tönkretenni az elvárások. Ha most ennyire rápörögsz pont az eljegyzésre, és elmész minden más mellett, ami a kapcsolatodban egyébként jelen van, és boldoggá tehetne téged, akkor nem is leszel boldog, ha szegény srác a feje tetejére áll is. Ha viszont nem várod el, hogy eljegyezzen, csak megtörténik, amikor a legkevésbé számítasz rá, annak van igazából varázsa, mert az az őszinte lánykérés.

Nem tudok mást tanácsolni, csak hogy hagyd, hogy a kapcsolatodban minden a saját ritmusában történjen, ne akarj rögtön a könyv végére ugrani :)

28/N

2010. aug. 13. 23:58
 55/61 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom te tényleg nagyon gyerekes vagy! Ha ennyire nem bírod elviselni hogy a párod viccelődött vagy megijedt (érthető is mert fiatal) akkor keress mást! Most komolyan ki akarod erőszakolni csak hogy aztán nemet mondhass csakazértis?
2010. aug. 14. 00:02
 56/61 anonim ***** válasza:
93%
Egyelek is meg! Egy eljegyzésből nem lehet "zsarolást" csinálni! Nem lehet azt mondani, hogy mivel te anno nem gondoltad komolyan a témát, én meg majd nemet fogok mondani. Ezt csak egyszer játszod el, és nemhogy vőlegényed, fiúd sem lesz 5 perc alatt. Sokan írták, ezt nem lehet erőltetni. Pláne egy 19 évesnél. Az eljegyzést komolyan kell venni. Az nem csak egy gyűrű, amit felhúzunk, aztán mutogatunk, hogy nekem van vőlegényem. Nyilván a párod ezt végig tudja normálisan gondolni, és ezért nem akarja elkapkodni. Meg gondolom házasodni nem fogtok mostanában. Akkor meg minek 5-6 évig jegyben járni. Mi pl. anno megbeszéltük a férjemmel, hogy csak akkor lesz eljegyzés, ha utána egy éven belül össze is házasodunk. Meg most neked az jó lenne, hogy ha a te nyomásodra kéri meg a kezed, akkor utána így emlékeznél a lánykérésre?
2010. aug. 14. 08:54
 57/61 anonim ***** válasza:

Én is szeretném már nagyon, ha a párom eljegyezne. De nem érdemes szerintem erőltetni, mert baj lehet belőle. Mi most 10 hónapja vagyunk együtt. Ugy érzem ő az igazi, a Mindenem. :) Én 19 vagyok, ő 28! :-)

IMÁDOOOM :)

Remélem egyszer majd sor kerül az eljegyzésre. :)

2010. aug. 17. 09:13
 58/61 anonim ***** válasza:
kérlek ne is említsd neki!lehet hogy pont ez nap vagy valamikor a hónapban megakar kérni,és akkor elronthatod az ő pillanatát,kérlek ne említsd neki.ha már egyszer beszélgettetek akkor biztosan nem felejtette el a dolgot,és gondolkozott rajta.
2010. aug. 24. 16:19
 59/61 anonim ***** válasza:
mellesleg ma fiatalnak tartsák ezt a 19-23 évet de az én anyukám is 23évesen ment férjhez,szóval nem tudom miért tartsák ezt ugy,hogy még fiatalok,mikor egyesek mér szexelnek 10évesen,de a házasság 19 évesen meg mindenkinek a szájába ragad.régen 20on valaháyn évesen mentek férjhez,most meg olyan is van aki 30 felett.ezek a mai fiatalok.:)
2010. aug. 24. 16:26
 60/61 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

bocsánat,hogy nem a kérdésre válaszoltam.szerintem se vedd rá a párod,lehet pont arra készül,hogy eljegyezzen,vagy valami,nehogy elússzon a pillanat.:)

2010. aug. 24. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!