Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennétek rá a párotokat hogy eljegyezzen?
másfél éve vagyunk együtt a párommal, és kezdem úgy érezni hogy egyre jobban vágyom arra, hogy végre eljegyezzen, majd pár év múlva elvegyen és boldogan éljük az életünket. Én mindig is családközpontú és gyermekimádó voltam, így kérlek titeket ne ítéljetek el azért mert én nem a szórakozásra és a féktelen lerészegedésre vágyom, hanem inkább egy boldog családra. 20 éves vagyok, tudom ez korai, de tényleg nem tehetek róla, az az igazi régimódi családkedvelő nő vagyok:-)
A lényeg a lényeg, szeretném ha továbblépne a kapcsolatunk a párommal, csak nem tudom mivel lehetne jobban a tudtára adni, hogy én már vágyom erre. Tudja rólam hogy nagyon családcentrikus vagyok, emellett szeretek főzni mosni és takarítani is, beszéltünk is már erről és a tudtára adtam hogy jó lenne már lépni, de mégsincs semmi változás..
Én csak azt szeretném ha eljegyezne és valami jelét adná végre hogy tényleg jó helyen járok.
Szerintetek?
Elolvastam a másik kérdést.
Ezek után pláne nem értem, miért akarod erőltetni.
Tudom, hogy nem ezt akarod hallani, hanem a varázsigét, de szerintem nincs...
Nem volt szép tőle, hogy belengette a témát, és az sem, hogy meghátrált, de én mégis megértem őt. Nyugi, Téged is.
Eljegyzés előtt egymást értsétek meg először.
Amíg nem ugyanarra a zenére táncoltok, semmi értelme az egésznek.
20:18-as igazad van!
akkor gondolj bele abba a helyzetbe ha valakinek megvan a párja csak épp nem tudni akarja-e ő azt amit te. mert hazudhatnak maguknak a nők, de a többségük igenis vágyik arra hogy eljegyezzék és elvegyék feleségül.
amúgy lehet rosszul tettem fel a kérdést.sőt biztos.
én arra akartam kilyukadni hogy hogyan lehetne elérni nála hogy akarja ő is mint én, és tiszta szívből, ne csak azért mert tudja hogy ezzel boldoggá tenne.
Ha valaki valóban az Igazival jár,akkor azt nem kell rávenni semmire,akarni fogja magától. Nekem 25 évesen jött el az az ember,aki ugyanúgy látta a világot és ugyanazok voltak a céljai.2 év után eljegyzet és a 3.évfordulónkon összeházasodtunk.Senki nem erőltetett semmit,minden teljesen természetesen alakult magától.Mindketten tudtuk,hogy mit akarunk és együtt haladtunk felé.
Persze,hogy a legtöbb nő házasságról álmodik,fehér ruháról a férfiaknak is vágyuk egy biztos háttér,de 19 évesen a jegygyűrű felér egy halálos ítélettel.Szeret,de már a hűség is nehéz ilyen fiatalon,hisz dúlnak a hormonok,annyi minden nem csinált még,nem próbált ki,lehet,hogy néha elkapja a frász,hogy nem lesz soha többé több nője,akikkel első randizhat,első csókok sem lesznek már és első szex sem.A jegygyűrű pont ennek az életformának a jelképe.
Itt nem a szerelem hiányáról van szó,hanem az elköteleződéstől való félelemről!Lehet,hogy te 20 évesen késznek érzed magad mindenre,de el kell tudnod fogani,hogy a másik nem!Igen,kétszer elhitette,hogy akarja,de ebből is látszik,hogy milyen gyerek még.Próbálja a felnöttet alakítani,de ha tettekre kerül a sor,akkor átmegy nyusziba.
Hagyd felnőni!Ha tényleg összeilletek,akkor pár év múlva is együtt lesztek és ráértek akkor eljegyzésről,házasságról,gyerekekről beszélni.
Ha nem lesztek együtt,akkor azt a kapcsolatot a jegygyűrű sem tartja egyben.
kedves utolsó.
egy szóval se mondtam hogy te rossz vagy, és nem mondtam hogy mindenki ezzel foglalkozik a korosztályomban.
könyörögnöm nekem se kell és ha elolvasnád azt a kérdést amit valaki belinkelt a másik oldalon talán nem támadnál le:) sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!