Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy másik párral lakunk együtt közös lakásban?

Figyelt kérdés

A párommal fél éve vagyunk együtt és 4 hónapja lakunk együtt. Ebben a lakásban összesen 4en élünk (párom,én. a legjobb barátja és annak barátnője). Tehát a fiúk ismerik egymást gyerekkoruk óta és övek a lakás is felesben. Mi lányok pedig hozzájuk költöztünk. Szóval elég abszurd a helyzet (másik lányt nevezzük Annának).

Anno amikor megvették a lakást a fiúk, akkor már Annával együtt voltak. Szóval ők hárman újították fel, vásárolták meg a berendezéseket. Szóval minden az ő kezük munkája, büszkék is rá nagyon. Főleg a bútorok tükrözik Anna ízlés világát a közösségi helyiségekben (konyha, előszoba, nappali). Annának nincs tulajdonrésze a lakásban. Szép lassan átcuccolt hozzájuk és most már ott lakik teljesen. Főz és mos rájuk, miközben egyetemista és dolgozik is. (Sokszor nem is értem hogy hogyan bírja).

Miután megismertem a páromat gyorsan én is odaköltöztem, ragaszkodott hozzá. Ugyanazt várja el tőlem mint Annától az ő párja. Tehát azt szeretné ha én is vállalnék pár napot amikor én főzök és takarítok. Ez feszültséget okoz köztünk, mert nekem arra nincs időm és energiám h 4 emberre főzzek és más után takarítsak. Inkább rendelek valamit magamnak munkába. Kitakarítom esetleg a saját szobánkat és pá. Ugyis csak aludni járok haza. Nem is eszek Anna főztjéből.

Volt már más barátnője is aki itt lakott, hát ő se birta ezt a "családmodellt". Többször megbeszéltük négyesben a dolgot. Én megértem a szabályokat, de nekem ez nem megy 34 éves vagyok (Anna 12 évvel fiatalabb). Saját lakásra vágyok (nekem van saját lakásom, szóval lenne hová menni, de az istenért se akar elmenni).

Zavar h hasonlítgat hozzá és az is, hogy mindent négyesben tervezünk (nyaralást, mozizást). Mondtam neki h költözzünk el, de ő nem akar. Azt mondja addig nem amig nem lesz gyerekünk. Makacs esélytelen hogy meggyőzzem, hogy ez nem egészséges. Félre értés ne essék semmi bajom Anna személyével inkább a helyzettel amibe belekényszerítenek.

Mit tegyek? Hogyan változtassak a helyzeten? Jó a párkapcsolatunk, nem akarom elhagyni

2019. ápr. 9. 12:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
A pasidnak fura elképzelései vannak a családmodellről. Ez inkább cselédmodellnek néz ki.
2019. ápr. 11. 18:09
 32/34 anonim ***** válasza:
85%

Paszdki, én is főzök magamra és a páromra mindig, és én is éltem együtt másik párral.

Itt alapvető gondok vannak a párja fejében. És egyébként én sem főznék a másik párra, főzzenek szépen maguknak, nem a gyerekeim akiket el kell látnom.. De ok, ez megbeszélés kérdése.

Az viszont elég beteg, hogy valaki a haverjával együtt vesz egy közös lakást, nem gondolván a jövőre, hogy mi lesz, ha családot alapít. Mik a tervei. Kiadni egyik sem tudja ugyanis, amíg ott lakik valamelyik, max ha belemegy a másik...

Harmadrészt mi az elképzelése az ilyennek??

Lesz egy párja, és a gy.kér nem költözik am sem külön, hanem a kis barátjával és a nőjével éldegél egy közösségben? Miért nincs meg felnőtt férfinak indíttatása a különálló felnőtt életre? ÉS a külön családtervezésre?? És egyáltalán: mi az, hogy nem a párommal akarok külön lakni, hanem a haverommal akarok maradni?? WTf? Ugye nem gondolod, hogy ebbe nem gondolt bele az illető, mielőtt megvették együtt a lakást?

A másik gáz dolog ( bár az egész cink ahogy van):

"mindent négyesben tervezünk (nyaralást, mozizást"..

Na ne röhögtessük már egymást..

Már én is kezdem azt hinni, hogy a kedves párja minimum biszexuális, ha nem is homokos..

2019. ápr. 11. 18:24
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten!

Az a probléma, hogy 34 éves vagy, nem hiszem, hogy egy ilyen társaságra kellene pazarolnod az időd.

Szerintem beszélj a sráccal, vagy megy veled, vagy marad. Ha amellett dönt, hogy maradna, akkor az mindent elárul arról, hogy a jövőben (családalapítás, közös élet etc.) nem lehet majd rá számítani, így teljességében felesleges együtt lenned vele, ha szereted, ha csak elvagytok; mivel tovább lépni sosem fogsz tudni az életben ezen a téren.

Annáról csak annyit, nem egy érett nő. Én ezt nem vállaltam be anno, pedig lett volna rá lehetőségem. A férjem azt szerette volna, ha egy barátnője is velünk lakna... Na persze. Döntéshozatal elé állítottam. Vagy én, vagy az elb @szott modell.

Ezek a négyesben-i dolgok még egyszer kétszer évente beleférnek, aranyos, de rendszeresen... Mint egy elcseszett Így jártam anyátokkal rész.

2019. ápr. 12. 00:04
 34/34 anonim ***** válasza:
57%
végül mi lett? :DD
2020. márc. 27. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!