Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg lányoktól kérdezem, el tudnának-e képzelni olyan életet, hogy hármasban élnek együtt egy másik lánnyal és egy pasival?
Hahaha
Nem!
Egy párkapcsolat két emberről szól. Hosszú távon teljesen elképzelhetetlen. Két nő simán kinyírja egymást akkor is, ha csak lakótársak. Családalapítás persze szóba se jöhet.
Gyakorlatilag csak hátrányai vannak, egy jó dolog nincs benne. Mármint női szemmel. ;)
Miért is lenne ez nekem jó?
Max a pasinak ...
Köszi, az eddigi válaszokat. Igazából voltam ilyen élethelyzetben és láttuk előnyeit. :-)
Más kérdés, hogy egy idő után már nem volt fenntartható a dolog érzelmileg.
Nem,de 2 pasival már igen.
20/L
Nem.
A mi kultúránkban a házasság EGY nő és EGY férfi kapcsolata.
Gondolom ehhez az kell, hogy a két nő is vonzódjon egymáshoz érzelmileg. Így még el is tudom képzelni h működhet (nem velem).
Ha viszont a két nő osztozkodik az egy pasin, ott nincs szerelem, anélkül meg nincs sok értelme egy kapcsolatnak sem, akárhányan is legyenek benne.
(A többnejűség/többférjűség általában kényszerből alakul ki egy kultúrában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!