Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál valakivel, akibe talán sose voltál szerelmes, viszont csodálatos ember, és remek anya lenne?
én a szerelmet úgy definiálom, hogy "lila köd ami elvakít, tökéletesnek látod a másikat, nem is őt látod, hanem amire vágysz"...
én nem is akarok szerelmes lenni, én a hibákkal együtt akarom szeretni a másikat, nem a lila ködből kilépve érezni azt, hogy "ez sem jó, az sem jó, miért vagyok vele?"...
nekem a legfontosabb kikötés párválasztásnál, hogy gondoskodó nagyon jó anya típust találjak, a nagyon kedves típus...
én vele maradnék a helyedben, ha eltudod képzelni vele a jövődet!
a "nem igazán vonzódom hozzá" alatt mit értesz pontosan?
mert ez tönkretehet mindent!
24F
"Csak nem érzem, hogy ez volna a szerelem amit korábban éreztem."
Írod, hogy még nem volt hosszú távú kapcsolatod. Vagyis életedben először megtapasztaltad, hogy a szerelem bizony idővel átalakul szeretetté. Mindenkivel! Ha most újra kezdenéd mással, akkor vele is átalakulna, ez van, így működik az ember.
Viszont ha te nem tudsz meglenni a lángolás nélkül, akkor inkább ne alapíts családot, mert garantáltan meg fogod csalni az asszonyt az első adandó alkalommal.
Mennyi ideje vagytok együtt? Ugye azt tudod, hogy örökké tartó "pillangók a gyomorban" érzésed soha nem lesz senki mellett? Nem lehet, hogy az újdonság hiányzik és nem egy másik ember?
Miért nem vonzódsz hozzá? Meghizott esetleg kicsit elhagyta magát? Ezeken finom noszogatással azért lehet segíteni. Nem írnám le egyből a dolgot, de vele beszélj ezekről, mert ha tényleg nem tudsz ezen segíteni, akkor viszont érdemes elengedni, hogy megfelelő párt találjatok mindketten.
Volt hosszabb kapcsolatom, de pont szerelem miatt lett vége, mert mindent elnéztem és mindent megbocsájtottam. Itt most nincs ilyen minden kicsit tervszerűen zajlik.
A nem vonzódáson pedig nem tudok mit magyarázni, semmilyen szinten sem az esetem, ettől függetlenül a szex is jó, nincs semmi baj. És hozzátéve, hogy valószínűleg én sem vagyok egy Brad Pitt szóval nem igazán érzem úgy, hogy panaszkodásra van bármi okom.
Akkor hagyd a csudába, de tényleg.
Én hozzámentem egy férfihoz, akiről utólag kiderült, hogy ilyen alapon választott. Az évek során olyan szinten sérült az önértékelésem, hogy utána évekig pszichológushoz kellett járnom, hogy újra nőnek tudjam érezni magam.
Most olyan társsal vagyok, aki jobban megbecsül és ezt folyamatosan érezteti is velem. Ég és föld a különbség! Bár már korábban lehetett volna részem ebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!