Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szeretsz a parkapcsolatodban es mi az amit nem? Mit ad neked a masik a kapcsolatban es mit erzel tehernek? Föleg olyanokra gondolok akik mar együtt elnek.
Mit szeretek? Mindent. :)
Mit ad nekem a párom? Szeretetet, törődést, támaszt, egy jóbarátot, önbizalmat, társat, jó szexet, bizsergető érintést, jó programokat, boldogságot.
Mit érzek tehernek? Mostanában kicsit sokat túlórázik a párom, de ez az egyetlen negatívum, és ez is lassan megoldódni látszik.
Mit szeretek? Mindent... Ahogy rám néz, ahogy szeret, ahogy nevet, ahogy kényeztet, aki mellette vagyok, a biztonság, a sok közös élmény...
Nem szeretem, hogy pár hónap együttélés után belekényszerültünk egy távkapcsolatba. Ez egy nehéz időszak volt, havonta találkoztunk. Most látjuk a fényt az alagút végén, csak egy hetet kell várni.
Illetve nehéz kezelni, hogy PTSD-je van. Volt néhány hullámvölgy.
Benne mindent szeretek.
Egyedül a szüleit érzem néha tehernek, bár az anyját ki tudom kerülni. Az apja viszont elég érdekes, és olyan kb, hogy nem mernek neki nemet mondani... Amit meg is értek ismerve a csókát. Szerencsére vele is ritkán találkozunk, de amikor igen, az eléggé feszélyez. :/
22/N
Mindent szeretek.
Rengeteg szeretetet, megbecsülést kapok, megértést és megoldást a problémáimmal kapcsolatban.
Azt, hogy fontos vagyok neki, minden szavával és tettével bizonyítja.
Nem teher, de ami zavar, hogy hajlamos félreérteni a reakciómat és olyankor megbántódik. Nincs "nemszólokhozzád", de érzem, hogy neheztel.
Bár van rá oka, az előző kapcsolatában a lány inkább volt rideg, mint kedveskedő és sokszor utasította el érzelmileg és fizikálisan is.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!