Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket zavarna, ha a pasi együtt alváskor sokat forgolódna?
Figyelt kérdés
Míg elalszom, olyan 10 percig sokat fordulok mire megtalálom a jó pózt...2017. nov. 16. 21:08
1/8 anonim válasza:
Engem zavarna, mert addig én sem tudok aludni. Ha mindennap ezt csinálnád, akkor inkább másik ágyban aludnék :D
2/8 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb probléma! :)
3/8 anonim válasza:
En is ezt csinalom, szoval nem hiszem, hogy zavarna. Az mar jobban zavart, amikor az exem almaban csapkodott, utott, vert, rangatozott es kek-zold foltokkal keltem. Volt, hogy annyira rangatozott, hogy megijedtem es fel akartam ebereszteni, hogy minden oke-e, erre reflexbol orrba vert, ugy, hogy nem is volt maganal es aludt tovabb. Vagy amikor ugy aludt el, hogy fogta a mellem, es arra ebredtem 10 percenkent, hogy rang egyet es gyakorlatilag majdnem letepi a mellem. Ehhez kepest az a kis forgolodas kutyafule. :D
4/8 anonim válasza:
Imádnék hozzád igazodni mindig.
Elalváshoz közelítve is jönnének az ingerek, hogy rád gondoljak.
5/8 anonim válasza:
Engem is zavarna. Eleve nehezen alszom el, minden kis zajra felébredek, úgyhogy nem lenne túl jó, ha mocorognának mellettem.
6/8 anonim válasza:
Mi mindig egy csomót helyezkedünk a barátommal elalvás előtt, meg éjjel is. Engem nem zavar, és eddig ő sem mondta hogy zavarná, úgyhogy gondolom ha eddig nem volt, most már nem lesz belőle baj.
7/8 anonim válasza:
Ha ezzel felébresztenél, zavarna, de ha alszom, akkor felőlem atomrobbanás is lehet :)
8/8 anonim válasza:
A párom is ezt csinálja. Zavar, mert nem vagyok jó alvó. Viszont az évek alatt megszoktam és biztos nem aludnánk ezért külön ágyban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!