Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak pasikhoz szól a kérdés, akik hosszú ideje vagytok együtt párotokkal, hogy bírjátok ki, hogy soha ne csaljátok meg?
13 éve vagyok a párommal...
Volt már kísértés, de amint ránézek a nejemre, meglátom a még ma is feszes fenekét, és a szemébe nézek... nem tudom megtenni. Lehet, hogy másra fel sem állna, hiába a kísértés.
Ma is jó vele a szex és ott vannak az elmúlt évek is. Nem dobnám el, egy-két jó numeráért, nem érné meg.
Ismeri minden nyűgömet és még, mindig szeretem...
Úgy bírom ki hogy szeretem.
Másrészt tökéletes vele a szex is.
Így eszembe sem jut bonyodalmakba keveredni.
Hát mi 16 éve vagyunk együtt, és ritka már heti max 1 szex... én sokkal többet igényelnék, van 2 gyerek, megbeszélni a dolgot nem lehet.
Na meg sokmindent nem lehet vele csinállni, amikre én kíváncsi vagyok...
2 nővel, anál, kebelszex, arcra...
Munkámból adódóan 2 napot vagyok itthon, aztán 2napot más országban, szóval relatív egyszerű lenne elmennem profikhoz lebukás mentesen.
#9: én például hobbiból zenélek, van zekekarunk, járunk fellépni, koncert után meg azért ott szoktunk maradni a többiekkel meginni 1-2 sört. Ilyenkor meg jönnek maguktól a csajok, tényleg nem keresem a lehetőséget, de fogják magukat, odaülnek az asztalunkhoz, próbálnak ismerkedni. Nem mindenki nős a bandából, aki nem foglalt, azért csajozna... Ilyenkor előfordul, hogy próbálkozik pár csaj nálam is, ez az a helyzet, hogy bizony lenne rá alkalom, és a feleségem valószínűleg sose tudná meg, mert nincs ott, és nem az az ellenőrizgetős, féltékeny hisztigép. Na de ugye mindig benne van a pakliban, hogy mégis kiderül, ezért mondom én azt, hogy nem éri meg kockáztatni egy numeráért, szóval ha egy csaj elkezd nyomulni, inkább felállok az asztaltól, és arrébb megyek.
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!