Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak pasikhoz szól a kérdés, akik hosszú ideje vagytok együtt párotokkal, hogy bírjátok ki, hogy soha ne csaljátok meg?
Bocsánat, hogy belepofátlankodok, de olyan jó volt olvasni olyan férfi válaszokat, ahol ilyen szépen beszéltek a feleségetekről. Kicsit el is érzékenyültem! Büszkék lehettek magatokra, több ilyen férfi kéne a világon.
Csak remélni merem, hogy egyszee majd valaki rólam is ilyen szépeket mond/ír a hátam mögött. :-)
Hát mi nem vagyunk évtizedek óta együtt, csak 5 éve, szóval nem tudom mennyit nyom a latban a kommentem, de:
Nálunk kompromisszum volt az elején. Nekem ő az első párom, neki előttem volt 2, de teljesen komolyként én vagyok az első. Mivel mindketten tisztában voltunk vele, hogy előbb utóbb érdekelni fog milyen más pasival (és a páromnak is vannak olyan vágyai amit én nem tudnék kielégíteni hitelesen) megbeszéltük, hogy a másik tudtával lépünk félre, ha lehetőség adódik, akár 3-asban is.
Sokáig csak elméleti szinten ment a dolog, aztán egyszer összeismerkedtem egy sráccal. Akkor derült ki, hogy párom nem is tudna olyan nyugodt szívvel elengedni hozzá, ahogy azt anno hitte. És időközben rá kellett jönnöm, hogy a féltékenység bennem is megvan.
Szóval kompromisszum storno, maradtunk monogámok :D
Egyelőre sem nekem, sem neki nem okoz gondot hűségesnek maradni, szeretjük egymást.
Hát ez az, nekem is ő az első, mindig is ott motoszkáltak bennem olyan kérdések, amik mostanában ahogy közeledik a 4.x egyre erősödnek... bocs ha alpári leszek, de hogy másnap is ilyen illatú e a puncija, ilyen e az íze, milyen lehet egy szűkebb lyuk, milyen lehet egy nagyobb csikló, nagyobb cicik...
Meg ami a legjobban izgatja a fantáziám hogy milyen lehet olyan csajjal, akit elbírok... ugyanis ő mindig 75kg felett volt... kíváncsi lennék egy 50kg körülire...
Hiába a szereteteg a sok év... nem tudom, megéri e úgy meghalni, ha ezekre a totálosan ösztönből fakadó kérdésekre nem kapok választ...
13-as vagyok.
Anno mikor összejöttünk nekem is mondták, hogy az első pasi nem az utolsó, meg nem illünk össze meg stb. Max 2 évet jósoltak a kapcsolatnak.
Nem az összeilléssel van a baj. Itt főleg a szex-téma ami érdekes, mert bizony hiába jó vele a szex, hiába jó a kapcsolat, ha érdekel milyen mással. Ha van időd kiélni magad a komoly kapcsolat előtt, akkor már nem izgat ennyire a téma. Szerintem ez ember és személyiségfüggő, kinek hogy jobb. Én egyelőre még teljesen jól érzem magam a kapcsolatban, megvan a vágy másra, de fontosabb a párom, és persze szeretem is. Szerelmesen könnyebb hűségesnek maradni.
Nem gondolkodok előre, eddig is megoldottunk együtt mindent, ezután is menni fog.
Mindenesetre szerencsés vagyok, hogy nyíltan tudok ilyesmiről beszélni a párommal.
Az anal nagyon undorító dolog es/ vagy vagyölö a szex előtti beöntés miatt de mindegy...
Csald meg a nőt, bax meg valami ribit azt kész. Vagy többet.
Egyáltalán nen kell megtudnia.. sok ribi van aki kapható egy seggbe baxásra, még a szájába is benyomhatod utána.
Ha körbe akarod krni a várost, akkor ezt titokban is megteheted..
A többieknek meg nem kell "kibírniuk"..
13-as vagyok.
16-os, ezzel a "beavatással" az az egyetlen probléma, hogy van olyan ember aki élből elutasítja ezt a hozzáállást. Akiket én beavattam a mi kompromisszumos megállapodásunkba, közülük 5-ből 4 ember lazán csak hülyének nézett, hogy ilyenbe hajlandó vagyok belemenni.
Nem értem... nem jobb a tiszta őszinteség, mint fűvel-fával csalni a párunkat a háta mögött?
Én 28 éves vagyok, még csak 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, tehát nem régóta, viszont azt gondolom ez már hosszú kapcsolatnak számít, főleg a mai világban. Lehetőség lett volna, mert megesett már párszor, hogy nők odajöttek hozzám ismerkedési szándékkal, vagy munka közben, vagy épp mikor hazafelé tartottam vonattal.
Soha nem csaltam meg, még egy csók erejéig sem, mert szeretem, mert eszméletlen jó vele a szex, mert tisztelem őt, az ő szerelmét, a kapcsolatunkat, és nem fogom megalázni egy-két numeráért. Nem éri meg elveszíteni őt olyasmiért amit amúgy sem kívánok. Még ha kívánnám is, akkor sem rögtön a farkam után megyek. És egyébként pedig egyáltalán nem érdekelnek más nők, szerintem fel sem állna rájuk. Rajta kívül nem volt kapcsolatom semmilyen formában, előtte sem volt életem első 20 évében olyan nő a környezetemben aki akár egy randi erejéig érdekelt volna.
Nekem annak idején ő volt az első, vele veszítettem el a szüzességemet, és azóta is ő az egyetlen. Különleges, gyönyörű, okos, kedves, érzékeny, vicces, szexi, imádunk együtt lenni, mellette esélye nincs senkinek nálam.
Ha egyszer majd úgy érezném, hogy már nem akarok vele lenni, nem szeretem, akkor pedig mint embert, és mint életem első szerelmét megtisztelem azzal, hogy nem alázom porig megcsalással, hanem elmondanám neki mi a helyzet, ELŐBB LEZÁRNÁM vele a kapcsolatomat, és csak utána kezdenék bele bármibe is másik nővel. Bár erősen kétlem, hogy én valaha tudnék úgy szeretni egy másik nőt, mint ahogyan őt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!