Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Hölgytársaim! Kíváncsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgytársaim! Kíváncsi lennék, hogy a párkapcsolatodban (több év) minden alkalommal elmész-e, amikor együtt vagytok? Illetve, hogy jólesik e a szeretkezés, attól függetlenül, hogy esetleg nem jutsz a csúcsra?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Nem minden alkalommal megyek el, ez olyankor fordul elő, ha valami miatt sietni kell (pl gyerekeink), vagy ha ő nagyon nem bírja sokáig. Nekem olyankor is mindig nagyon jó, élvezem, és felpörgök ezerrel. De legközelebb ezt pótoljuk, és akkor már én is elmegyek.
2014. jan. 15. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
14 éve vagyok a párommal. Amióta kialakult bennem az orgazmuskészség (kb 5-6 hónap volt) azóta mindig van orgazmusom. Leginkább egyszerre, ha nem akkor először én aztán ő. Az eseteke 99%-ban hüvelyi.
2014. jan. 15. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindig jól esik..

Nem, nem megyek el mindig, viszont a korábbi 6 partneremnél sosem mentem el...szoval nem megy könnyen:(

2014. jan. 15. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha fáradt vagyok, akkor nem mindig sikerül.

De a szeretkezés maga mindig jól esik, és legközelebb bepótolunk mindent, ami előtte elmaradt. :)

12 éve vagyunk együtt.

30/n

2014. jan. 15. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés esetben megyek el, és csak csikló izgatástól(pl orális szex), sajnos hüvelyi orgazmusom sosem volt. Régebben mindig ezt rossz dologként fogtam fel, aztán rájöttem, hogy tudom élvezni orgazmus nélkül is a szeretkezést. :)Csak jó partner kell hozzá...
2014. jan. 15. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem voltam könnyű eset ilyen téren. Korábbi 6 szexuális partnernél soha senkivel nem volt orgazmusom semmilyen formában. Pedig volt közötte 1 éves kapcsolat is.

A férjemmel is 15 hónap kapcsolat kellett és összeszokás, hogy sikerüljön a hüvelyi orgazmus. Azóta sem mindig élvezek el, de az esetek nagyobb részében igen.:)mondjuk 80%-ban elélvezek. Ha pedig nem, akkor is élvezem a szexet, kellemes, jó érzés, nagyon szeretem:)

Klitorális orgazmusom már a kapcsolatuk első hónapjában volt. És onnan rendszeresen. Nálam ez is csodaszámba ment. Mert ez sem volt senki mással.

27/N

2014. jan. 15. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:
1 éve vagyunk együtt, és sajnos néha túl rövid ideig tart, olyankor nagyon rossz. De van,hogy nagyon jó, viszont még soha nem mentem el, de nem is nagyon azt várom, csak hogy egyszerűen jó legyen! :)
2014. jan. 15. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!