Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal óvszer nélkül szeretkeztünk és bennem élvezett el. Másnap menstruáltam, szeretkezés után sem fogadta be a szervezetem, de még is félek hogy a kettő együtt kevés. Nem lehet ebből probléma?
Mi az, hogy nem fogadta be a szervezeted? Úgy érted, hogy kifolyt a sperma? Mert akkor el kell, hogy keserítselek, nem az egész folyt ki. Egyébként mindig van rá esély, bár esetedben viszonylag kevés, de nem nulla. Miért nem védekeztetek?
23/l
Akkor lehet probléma ha méhen kívüli a terhesség!
Ha parázol a gyerek miatt akkor miért hagyod hogy elmenjen benned?Mond meg a palidnak inkább segítesz kézzel szájjal csak ne beléd élvezzen!
IQ fighter!!!
Nah ezen a kérdésen komolyan mondom sírva röhögtem tíz percet. Eszméletlen:DDDDDD
"nem fogadta be a szervezetem":DDDDDDD
:) Ha nem fogadta be mert tudod akor nem eshetel teherbe
de mivel nemtudhatod:)
hát igen az hogy terhes leszel lehet korai de egészséges körülményeközt mindég job
(mintha probléma lene azért emlitete meg valaki azt viszont ténleg még emlegetni se jó ilyent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!