Szept 3-án történt egy óvszer nélküli szeretkezés a barátommal. és másnap elkezdett fájni a hasam bal oldalt lent, majdnem mindig egyfolytában fáj. Mi lehet a probléma?
Ha terhes is vagy, akkor ez még biztos nem annak az előjele. Ennyi idő alatt még nem reagál rá a szervezet.
Egyébként simán lehetsz terhes. Ha normális ciklusod van, akkor kb pont peteérésed volt akkor.
nem szeretnénk még gyereket, épp h csak kiprobáltuk óvszer nélkül. nagyon remélem hogy nem vagyok terhes :S és még 2 hetet várnom kell h kiderüljön :S
köszi a választ
Az a baj, hogy ha fájt a hasad, akkor szerintem pont peteérésed volt. (Nekem is akkor szokott fájni kicsit) Viszont szerintem kicsi az esélye, hogy terhes vagy, de ez nem azt jelenti hogy semmi esélye nincs!!
Próbálj meg nem idegeskedni, mert akkor biztos, hogy késni fog. (Én egyszer ugyanígy jártam, mint te, és hát késett 3 hetet is, de nem voltam terhes, csak annyira paráztam) Szóval, ha mégis késik, akkor majd csinálj tesztet és utána szólj a szüleidnek, ha esetleg megtörtént a baj.
Viszont, legközelebb ne próbálkozzatok ezzel, mert tényleg veszélyes játék. Még ha nagyon kicsi is, akkor is van esélye. Drukkolok, hogy ne legyen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!