Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy miután előszőr randiztunk kavart egy másik lánnyal. Azóta több mint egy éve együtt vagyunk, mégis nagyon rosszul esett, hogy ez kiderült. Túlreagálom?
Nálam is ezt csinálta...
Személyes találkozó előtt folyamatosan cseteltünk, már akkor teljesen belehabarodtam, randi után (amin elcsattant a csók) meg még jobban. Én naivan azt hittem,mivel csók volt, akkor járunk, hát nem....
Ő még utána sokáig találkozgatott nem is egy lánnyal...
Másfél évvel a történtek után elmondta, hogy nem tervezett velem komolyan. megmosolygott,mikor elmondtam,hogy az első csók után abban a hitben éltem, hogy mi egy párt alkotunk....
Ilyenek a férfiak.
Naes ? Ha akkor nem randizik veled amikor kavar a lánnyal vele lennél ?
NEM, hiszen nem randizott volna veled.
Esküszöm, nektek sehogyse jó.
Jellemrol hadovaltok miközben én mint férfi próbáltam az egyszerre csak 1 nő verziót. Minden próba fél évet vett el, majd kiderült hogy a nő önbizalmat akart velem növelni cipeltette magat udvaroltatott etc.
A baj az hogy ha 10 évig szivatnak akkor az max 20 ismerkedés. Húszbol se biztos hogy 1 jó.
Aki ezek után olyan marha hogy 1 vasat tart a tűzben az megerdemli. Nevetséges és hasztalan elv. Gondolatban jó a gyakorlatban halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!