Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült, hogy miután előszőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy miután előszőr randiztunk kavart egy másik lánnyal. Azóta több mint egy éve együtt vagyunk, mégis nagyon rosszul esett, hogy ez kiderült. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
Majdnem másfél éve vagyunk együtt, és tegnap kiderült, hogy miközben elkezdtünk randizni (megtörtént már a csók, állandóan beszélgettünk facebookon) ő kavart egy másik lánnyal, és ez nagyon rosszul esik, becsapva érzem magam. Amíg én róla áradoztam és azzal voltam elfoglalva, hogy beleszeressek, ő mást csókolgatott egy buliban. Túlreagálom, mert hivatalosan nem voltunk együtt?

2019. jan. 18. 07:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"neki meg kellett a szex." "Ilyenek a férfiak."

Ez komoly? Remélem majd mikor otthon fekszel a párhetes kisbabáddal is ugyan így vélekedsz majd. Vagy ne adj isten valamiért kórházba kerülsz, vagy el kell utaznod hosszabb időre, akár család, akár munka miatt. Felfordult a gyomrom...

2019. jan. 18. 09:44
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
Mert te egyszerre mindig csak egy emberrel ismerkedtél?...
2019. jan. 18. 10:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.
2019. jan. 18. 11:51
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem hogyan akarod megismerni a másikat ha még időd sincs rá, mert találkozni vagy beszélgetni vagy ki tudja mit kell csinálni a többiekkel.
2019. jan. 18. 11:52
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

én mondjuk nő vagyok, de ismerkedős időszakban volt olyan, hogy randiztam többekkel is. nyilván azért, mert egyikük se fogott meg annyira, hogy az ismerkedésen túllépve párkapcsolatba lépjek velük. de ezt tisztáztam is velük, hogy attól, hogy találkozgatunk, még nem vagyunk együtt, és szabad a pálya nekem is, nekik is. persze nehéz megmondani, hogy hol ér véget a kalandozás, és hol kezdődik a kapcsolat, ez pedig okozhat problémákat. én annak a híve vagyok, hogy a szabályokat, meg hogy "hogy álltok egymással", mindig tisztázni kell.

egyébként mostani kapcsolatomnál már az első randi után megszakítottam a kapcsolatot minden más "érdeklődővel", mert tudtam, hogy ő lesz az igazi.

összességében azért ez nem tűnik szakítóoknak, inkább kommunikációs probléma. szerintem próbálj túllépni rajta, de azért nyilván legyél résen a barátod hűségét illetően.

2019. jan. 18. 14:09
 16/23 anonim ***** válasza:
23%

Képzeld, mással is kefélt előtted.

Brühühü

2019. jan. 18. 14:32
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Tulreagalod. Akkor meg azt sem tudta mi lesz. Ismetkedett. Mar tobb mint egy eve veled van, teged szeret es ez a lenyeg.
2019. jan. 18. 21:41
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

#10 jól leírta. Az a férfi, aki egyszerre egy nőt fűz, az kezdő, naiv idealista.

Én is az voltam, aztán pár alkalom után mikor kiderült, hogy én csak egy voltam a sok közül, elkezdtem leerőszakolni a tisztességesség gátlását. Még mindig csesztet a dolog, de elnyomom, így megy a több nővel ismerkedés.

2019. jan. 19. 09:50
 19/23 anonim ***** válasza:
37%

Sokszor nehez eldonteni, mikor van az a pillanat, ahonnan kezdve monogam a kapcsolat. Egy-ket randi utan (csok ide vagy oda) ez nem mindenkinel egyertelmu, nalam is helyzetfuggo. Ezert erdemes ezt elore TISZTAZNI, nem utolag jonni azzal, hogy "de hat en azt hittem"..

28N

2019. nov. 20. 17:41
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Szerinem nem reagálod túl. Én ugyanilyen vagyok. A gimis "életem szerelme" is szerelmes vol belém meg én is belé .Ennek ellenére mikor más csajok rámentek, megfogta a kezüket, jártak napoka-hónapokat. TÖbbel is. Nekem meg a szivem szakadt meg. A lányok nem tudtak erről a plátói liezonról, hisz szingli volt hivatalosan. De akkor is.. és előtte is ismerte a csajokat é mindkét esetben a csajok fűzték be, szóval nem ő udvarolt nekik magától. A könnyebb lányt választotta. Én ezt 15 évig nem tudtam feldolgozni, felnőtként is megismétlődött ez a probléma mással.. Voltak fiúbarátaim gimiben, akikről szintén tudom, hogy volt plátói szerelmük, de nem mertek nála bepróbálkozni , viszont amikor egy másik lány felkinálta magát nekik, azokkal 2 perc alatt összejöttek. Nekem igy már nem kellett a szerelmem, még az első után talán kellett volna, de kétszer is volt "kapcsolata", úgyhogy azzal betett nekem. Én gimiben nagyon tanulós voltam, versenyekre is jártam, nekem nem fért volna be az időmbe rögtön a kapcsolat vele, ezért voltam vele úgy, hogy ráérnénk pár év múlva is. Hát, nem ez lett, mert más csajok meg 5 perc alatt jöttek vele össze. Óriási életreszóló csalódás volt, a férfiak tényleg ilyenek, én meg szövögettem az álmokat vele, mint te a pasiddal.

A sors fintora, hogy én felnőttként is hűséges vagyok érzelmileg már egy tetszés kapcsán is, neki meg volt egy többéves kapcsolata, de rámászott egy skalpvadász rámenős nő és "elszerette" a visszafogott exétől,azóta kirakatkapcsolatban mutogatják magukat mindenkinek a face-en. Az exe azóta is szingli, szerintem elég nagy árulás, hogy megcsalták érzelmileg (még együtt voltak fél évig, miközben az új nő becserkészte) és ezek után még mutogatják is a kapcsolatukat mindenkinek meg az exnek is. Az új nő olyan pofátlan, hogy meg szokta ünnepelni, mikor látta meg a pasit, és kiteszi facera és az se izgatja ,hogy akkor épp foglalt volt a srác... Elképsztő. számomra ez felfoghatatlan,valaki szerint nem gáz...

2021. jan. 18. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!